RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#38954  Szerző: Gyurii91

Szerintem holnap beindul a weboldaluk.
 #38953  Szerző: erogen

djlacee írta:És? Ha 0-ról kezded, és profi PHP rendszerű oldalt csinálsz azért eltart egy darabig
November 18. :lol: :lol: :lol:
 #38952  Szerző: djlacee

És? Ha 0-ról kezded, és profi PHP rendszerű oldalt csinálsz azért eltart egy darabig
 #38951  Szerző: lali87

djlacee írta:Bakker, de hát ki van írva hogy ÁTALAKÍTÁS FOLYAMATBAN
Már 3. hete :|
 #38950  Szerző: djlacee

Bakker, de hát ki van írva hogy ÁTALAKÍTÁS FOLYAMATBAN
 #38949  Szerző: Zoey

lali87 írta:
Zoey írta:Szerintem egyáltalán nem nagy durranás ez a honlap, ha tematikus csatornákat akartok, nézzétek meg a Rádió Plusz honlapját! Na, ott van! Persze a neo-nak már egy ilyen honalp is nagy haladás lenne, mert hogy nincs a kezdetektől normális weblapjuk, szégyen...
Bocsi, hogy megint leírom, a Neo tulajdonosának (EMG) vannak internetes érdekeltségei pl: est.hu és ennek ellenére nem képes a legnagyobb vállalkozásának netes felületet biztosítani, na ez a szégyen. A Bumerángos webszerkesztők képesek voltak összelapátolni a honlapot az indulásra....
Na igen, pontosan! Ha a többi érdekeltségükbe tartozó honlapot tudják csinálni, ugyanazokkal a webdesignerekkel miért nem tudtak összedobni a neo-hoz is egy hasonlót?
 #38948  Szerző: lali87

Zoey írta:Szerintem egyáltalán nem nagy durranás ez a honlap, ha tematikus csatornákat akartok, nézzétek meg a Rádió Plusz honlapját! Na, ott van! Persze a neo-nak már egy ilyen honalp is nagy haladás lenne, mert hogy nincs a kezdetektől normális weblapjuk, szégyen...
Bocsi, hogy megint leírom, a Neo tulajdonosának (EMG) vannak internetes érdekeltségei pl: est.hu és ennek ellenére nem képes a legnagyobb vállalkozásának netes felületet biztosítani, na ez a szégyen. A Bumerángos webszerkesztők képesek voltak összelapátolni a honlapot az indulásra....
 #38947  Szerző: Zoey

Szerintem egyáltalán nem nagy durranás ez a honlap, ha tematikus csatornákat akartok, nézzétek meg a Rádió Plusz honlapját! Na, ott van! Persze a neo-nak már egy ilyen honalp is nagy haladás lenne, mert hogy nincs a kezdetektől normális weblapjuk, szégyen...
 #38945  Szerző: Pasa

djlacee írta:Az még semmi, de hallgassátok mi szól most, ilyet is el tudnék viselni magyar rádióban
P A R T Y K Ö Z V E T Í T É S
Volt már rendszeresen eddig is: pl. a Rise, Rádió1, Roxy.
 #38942  Szerző: djlacee

Az még semmi, de hallgassátok mi szól most, ilyet is el tudnék viselni magyar rádióban
P A R T Y K Ö Z V E T Í T É S
  • 1
  • 450
  • 451
  • 452
  • 453
  • 454
  • 584