RADIOSITE Fórum

• Direct One

#38997  Szerző: Kiru

mlaszlo írta:
Kiru írta:Kíváncsian várom,hogy a Directen milyen új magyar csatornák lesznek februártól! :party:
A Direct-en szerintem semmi, a FEM3 kerül be hivatalosan is, de másról nem tudok. A költözésig (ami már nincs annyira messze) valószínűleg már nem is nagyon lesz változás, utána várható bővítés.
Milyen költözésre gondolsz?Talán jobb lesz a minőség?Köszönöm!
 #38882  Szerző: mlaszlo

Kiru írta:Kíváncsian várom,hogy a Directen milyen új magyar csatornák lesznek februártól! :party:
A Direct-en szerintem semmi, a FEM3 kerül be hivatalosan is, de másról nem tudok. A költözésig (ami már nincs annyira messze) valószínűleg már nem is nagyon lesz változás, utána várható bővítés.
 #38866  Szerző: Kiru

Kíváncsian várom,hogy a Directen milyen új magyar csatornák lesznek februártól! :party:
 #38355  Szerző: djlacee

Bocs, összetévesztettem a UPC Digitalt a UPC Direct -el :blush:
 #35288  Szerző: donder

mlaszlo írta:
donder írta: :) Bocs nem vettem észre az atv-t. Am tudjátok, mely műholdra költözik majd a jupiszi direkt?
A nyugati 0,8 fokra fog költözni, a Thor műholdra, ez majdnem az a pozíció, ahonnan a Digi TV is sugároz.
oks, köcce :)
 #35265  Szerző: mlaszlo

donder írta: :) Bocs nem vettem észre az atv-t. Am tudjátok, mely műholdra költözik majd a jupiszi direkt?
A nyugati 0,8 fokra fog költözni, a Thor műholdra, ez majdnem az a pozíció, ahonnan a Digi TV is sugároz.
 #35227  Szerző: donder

mlaszlo írta:
donder írta: Mondjuk nem ártana Direct is bővítené csatorna kínálatát.
Pö-lö: PAXtv, pár helyi TV*, Disney ch, hálózat, poén, film+2, muzsika, nóta, da vinci bácsi learning, mezzo, cctv4, polonia, CNN-t sem láttam, Vox, romantika, tv5 monde, story4!, doq, Discovery minden fajta, még HD is, Amerikai TV-k, mintpéldául: BBC, NBC, CNBC, abc, stb., Alföld, Atv, meg még órákig sorolhatnám... ja és kihagytam a kedvencem: RTR Planeta - Orosz maunika show d.u magyar idő szerint: 18:00
Kis bővítés lesz, jön a FEM3, illetve az eddigi infók szerint a Sport M is.
A Disney Channel fenn van, csak ezt a videót még augusztusban készítettem, akkor még Jetix néven ment, illetve az ATV is fenn van a 12-es programhelyen, a CNN, BBC, TV5 pedig benne van az Astráról beemelt csatornák között.
Helyi tv-kre, illetve más idegen nyelvű csatornákra DTH szolgáltatás keretein belül nincs esély, itt azért ugye mások a költségek, mint kábel tv-n, külön TP-t nem érné meg bérelni nekik, amikor viszonylag kevesen néznék, illetve a helyi tv-ből pedig rengeteg van, ráadásul soknál alig néhány óra a heti műsoridő, különben csak képújságot adnak. Kábelen nincs gond, mert ott elférnek.
IKO-s csatornákra és a Mezzo-ra talán van esély a műholdváltás után, mivel azok UPC kábelen is mennek.
:) Bocs nem vettem észre az atv-t. Am tudjátok, mely műholdra költözik majd a jupiszi direkt?
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 64