RADIOSITE Fórum

• Radio Express

#4436  Szerző: nyikolaj

Kiváncsi vagyok mit szervez az express,hogy a kivi hétfőtől 16:00-18:00 kozott lesz.Lehet,hogy lesz egy uj műsor a 18:00 utáni orákban?Majd meglátjuk.(vagyis halljuk) :P
 #4186  Szerző: paradigm

centerweb írta:de, legalább a zenei kínálat már nem oloyan "összevissza" mint eddig, hanem szerintem jobb.
Aha, persze. Lehetne az új szlogen a "legyen jó a napja" helyett a "noname rockzenék rádiója".
 #3907  Szerző: Sz.

LuciFerko írta:Bocsi huszárka de véletlenül belédszerkesztettem, új hsz akart lenni, most látom. Szóval az utolsó sor az én művem :)
Igen, de ez amúgy is mindenkinek nyilvánvaló volt a szánalomhegy szó használatából :)
 #3905  Szerző: centerweb

de, legalább a zenei kínálat már nem oloyan "összevissza" mint eddig, hanem szerintem jobb.
 #3902  Szerző: LuciFerko

Bocsi huszárka de véletlenül belédszerkesztettem, új hsz akart lenni, most látom. Szóval az utolsó sor az én művem :)
 #3900  Szerző: Sz.

Kapos Rádió feeling...
 #3867  Szerző: centerweb

Az előbb csodálkoztam hogy mi az isten van, mitől van ilyen fasza hangja az Expressnek, hát hallom hogy a Madonna - 4 minutesnek az a verziója megy, amit felvett valaki valami rádióból, és felrakta LimeWirere...(az elején bele is beszélnek)

LuciFerko: NO COMMENT. a szánalomhegy, a szégyen nem megfelelő kifejezés ide.
 #3855  Szerző: Pasa

Ki az az Eric Cartman?
 #3851  Szerző: rsite1

téeszelnök írta:
MikySoft írta:Büdös ocsmány hippi állat. :D
te olyan vagy, mint eric cartman :mrgreen:
Pontosan. Őt utánoztam. Vártam, hogy valaki észreveszi. :D
 #3849  Szerző: t

MikySoft írta:Büdös ocsmány hippi állat. :D
te olyan vagy, mint eric cartman :mrgreen:
  • 1
  • 87