RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#39205  Szerző: lali87

SzD írta:Egyik... de van még mellette Jeli András és Jobbágy Róbert is akik szerkesztenek - legalábbis nemrég még így volt.
Jeli András, ha jól tudom akkor már lapátra került.....
Zsolt írta:Bele-bele hallgattam a Neo FM-be a kezdetekkor és mostanság is, most már abban is kételkedem, hogy Hegyi Gyuri ott van még. :(
Ő Kádár Tamás NeoFM ügyi jobb keze....tuti, hogy ott van :)
 #39201  Szerző: djlacee

Más: weboldal témában ez az egyik etalon számomra http://www.funradio.fr
Apropó, láttam hogy sok külföldi (európai) rádiónak van külön iPhone app -ja, magyar rádióknak is van? Nem mintha lenne iPhone -om csak érdekel :yes:
 #39199  Szerző: Zsolt

Ghee írta:
SzD írta:Pedig itt is Kalácska a zenei szerkesztő...
Egyik... de van még mellette Jeli András és Jobbágy Róbert is akik szerkesztenek - legalábbis nemrég még így volt.
Bele-bele hallgattam a Neo FM-be a kezdetekkor és mostanság is, most már abban is kételkedem, hogy Hegyi Gyuri ott van még. :(
 #39192  Szerző: Ghee

SzD írta:Pedig itt is Kalácska a zenei szerkesztő...
Egyik... de van még mellette Jeli András és Jobbágy Róbert is akik szerkesztenek - legalábbis nemrég még így volt.
 #39185  Szerző: Cicoo

Jól van, na, úgy látszik tényleg el lettek adva azok a CD-k.. :hehe:

A honlap pedig ocsmány. Ez a betűk kinézete tragikus, és minden képen tisztán látszik a JPEG tömörítés..
 #39184  Szerző: orrhang

Pedig itt is Kalácska a zenei szerkesztő...
De a Slágerben nem mehetett át zenei lista anélkül, hogy a Bolla át ne nézte volna....
 #39178  Szerző: SzD

Pedig itt is Kalácska a zenei szerkesztő...
 #39173  Szerző: lali87

Na azért alakul a zenei szerkesztés is :) Felismerték az órakezdő szám fontosságát, de az éles stílusváltást még néha beküldik, legyen valami "érdekes" is a műsorban :gonosz:
Ja és, hol van az 500-1000 címes játszási lista :unott: Az elöbbi Black eyed peas számot ma már hallottam és 2x ment ma Vangelis Conques of paradise-ja is (ezekre figyeltem fel)
A "sz@r" Slágeren legalább 1 szám naponta 1-szer szabályt betartották....

Ha már olyan nagy mellényel indultak, hogy mi akkorát szólunk, hogy "le esik a fejetek" és annyi zenét játszunk, hogy "a büdös életben elő nem kerül 2 ugyanaz" (persze ez a kijelentésem képletesen értendő)
Tehát valamit illene villantaniuk.....szerintem.
 #39151  Szerző: centerweb

SzD írta:
Mipi írta:Van egy olyan kép ahol le van fényképezve hogy 1. stúdió és világít, a 2. stúdió meg nem. Vagyis akkor két stúdiót csináltak?
Gondolom van egy tartalék stúdió...vagy az egy produkciós helység, csak így, hogy Stúdió1, Stúdió2 jobban néz ki. :)
Szerintem a ez a kettes: http://neofm.hu/galeriak/3/6.jpg
De semmi sem elképzelhetetlen, pl. a Kronehitben van két teljesen ugyanolyan stúdió. A másodikat gyakorlásra, konzerv műsorok felvételére stb. használják, vagy pedig ha az elsőben meghal a Zenon, 30 mp-en belül automatikusan átkapcsol a 2.-ban lévőre.
  • 1
  • 447
  • 448
  • 449
  • 450
  • 451
  • 584