RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#39328  Szerző: erogen

Te olvasod amit írsz????Művészi színvonal?Atyaisten.Mit szedsz?:S
 #39327  Szerző: lali87

Steppenwolf írta:Látod, épp ez az, ezért tartunk ott, ahol, a rádiózás színvonalát tekintve is... Nálunk a Bumeráng a leghallgatottabb rádióműsor, Angliában pedig a BBC1 reggeli műsora.
Beszédes, nem?

De attól még, hogy olcsó, trágár és lejárt szavatosságú poénokra van igény, nem biztos, hogy tényleg a rádiózás Ferrarija, ahogy Bochkor a tőle megszokott szerénységgel ezt előadta.
Viccesek... Hofi vicces még ma is. Sarah Silverman vicces. Bödőcs Tibi vagy Kiss Ádám vicces. Bár tény, az ő mondanivalójuk nem abból áll, hogy 40% heherészés, 40% káromkodás és némi erőltetett jópofáskodás, és kell némi intelligencia is ahhoz, hogy megértsd őket. Az isteneknél ez nem előfeltétel.
Igen ám, de ők egy előre megírt tökélyre csiszolt szövegből dolgoznak....sőtt Hofiét még cenzúrázták is (90 elött).....tisztelem a munkásságukat. De azért megnézném képes lenne e bárki napi 4 órában heti 5 napon ezt ilyen magas művészi színvonalon művelni......
 #39321  Szerző: markfelt

Steppenwolf írta:Látod, épp ez az, ezért tartunk ott, ahol, a rádiózás színvonalát tekintve is... Nálunk a Bumeráng a leghallgatottabb rádióműsor, Angliában pedig a BBC1 reggeli műsora.
Beszédes, nem?
Azért Angliában sem szent minden, gondolj csak a Little Britain-re, vagy más bunkóhumor-műsorra, amik szintén igen népszerűek.
 #39320  Szerző: Steppenwolf

Látod, épp ez az, ezért tartunk ott, ahol, a rádiózás színvonalát tekintve is... Nálunk a Bumeráng a leghallgatottabb rádióműsor, Angliában pedig a BBC1 reggeli műsora.
Beszédes, nem?

De attól még, hogy olcsó, trágár és lejárt szavatosságú poénokra van igény, nem biztos, hogy tényleg a rádiózás Ferrarija, ahogy Bochkor a tőle megszokott szerénységgel ezt előadta.
Viccesek... Hofi vicces még ma is. Sarah Silverman vicces. Bödőcs Tibi vagy Kiss Ádám vicces. Bár tény, az ő mondanivalójuk nem abból áll, hogy 40% heherészés, 40% káromkodás és némi erőltetett jópofáskodás, és kell némi intelligencia is ahhoz, hogy megértsd őket. Az isteneknél ez nem előfeltétel.
 #39317  Szerző: lali87

rsite írta:Lali!

Nyista palityíka na éta fórumje! :stare:
:shock: Isten mentsen meg a politikusoktól...vagy az ördög vigye őket.... :yes:
Többet egy szót sem szólok a polityikáról :)
 #39316  Szerző: markfelt

Lali!

Nyista palityíka na éta fórumje! :stare:
Kicsi sem! És itt van vége, a következőért tiltás!

A fórumozók egyik részét szimplán nem érdekli, hogy melyik oldallal szimpatizálsz, a másik részét meg zavarja.
 #39314  Szerző: lali87

Steppenwolf írta:(1)Szerintem senki nem volt kíváncsi a politikai véleményedre. (2)Az mindenesetre sokat elárul, ha ezt a Lalikirály-féle prolihumort viccesnek és igényesnek találod. (3)Már régóta a rádiózás meggyalázása az, amit ezek az önjelölt "istenek" csinálnak.
Csak abban reménykedem, hogy a Maunikasót nem veszi le a műsoráról az RTL, mert akkor megint kivonul sírni a plebs.
(1)Bocsi ez nem "vélemény" volt csak egy "hasonlat". Jelenleg épp a maradék közpénzt eltüntetésén munkálkodó "megcsináltuk" elvtársainkat sem csipázom....(ez már vélemény volt) Sőt akinek a "foglalkozása" ebben az országban az, hogy országgyűlési képviselő azokat úgy általában nem kedvelem pártállástól függetlenül. (pont)

(2)Lalikirályt, Fábryt, a Showder klubbot viccesnek szórakoztatónak tartom, igen az alpári baromság vicces, igényességről ebben a "műfajban" nem beszélhetünk.

(3)Valamit azért jól csinálnak mert 20 éve porba gyalázzák a rádiózást. Amúgy milyen lenne a jó rádiózás?
Anno paradigmaváltást emlegetett Hegyi Gyuri.....csak sajnos nincs pénz rá havi 300 millióval még nem nyereségesek....és azok az undok részvényesek teljesítést várnak el....amihez a "plebs" figyelme szükséges, az meg csak akkor teker a Nemjó FM-re ha csapkodhatja reggel a kormányt a hülyeségen röhögve.....
Ők átlépik az átlag hallgató ingerküszöbét és néha a jó ízlést megsértve "jókedvre derítik" az embereket.....és ezzel hozzák a dellát, most épp a Neonak.....aranytojást tojó szent izék...ezt 100% ig meg is csinálják...
Kinek tetszik kinek nem, nem kell többet belegondolni.
mgabor írta:
lali87 írta:Ha tudsz jobbat akkor mondjad.....ennek a műsornak ilyen a stílusa és kész....ezért kell ilyen spotokkal reklámozni.
így van, tartalomhoz a forma.

te, akkorát szartam reggel, úgy kellett lemászni róla...

ugye, ha ezt én mondom, bunkó vagyok, ha mondjuk fábry, akkor az rohadtul vicces. asszem értem. vagy nem. :)
:lol: Ottvan....de ők megfelelő szövegkörnyezetben "bunkók" ezért viccesek....

ui: Nem megbántani vagy leszólni akartalak, ha így jött át bocsi:)
 #39308  Szerző: RXon

Most nem gond az off,mi?Ehh...
 #39304  Szerző: mgabor

lali87 írta:Ha tudsz jobbat akkor mondjad.....ennek a műsornak ilyen a stílusa és kész....ezért kell ilyen spotokkal reklámozni.
így van, tartalomhoz a forma.

te, akkorát szartam reggel, úgy kellett lemászni róla...

ugye, ha ezt én mondom, bunkó vagyok, ha mondjuk fábry, akkor az rohadtul vicces. asszem értem. vagy nem. :)
 #39303  Szerző: Steppenwolf

lali87 írta:
SzD írta:
lali87 írta: Az ország fele tudatlan , műveletlen, fogatlan "kisebbségieken" (nem cigányozunk :gonosz: ) röhög a Józsi Barátban és Móónniká Sóbban ahhoz képest ez már magas kultúra.....
Vagy inkább ugyanolyan szintű "kultúra".
lali87 írta:Ha tudsz jobbat akkor mondjad
Ez meg annyira gáz. Attól, hogy valaki nem tud egy általa kritizált dolognál jobbat csinálni, akkor nem is lehet róla véleménye, csak ha az pozitív? :S
1. Én nem tudnék jobbat kitalálni....
Én nem vagyok Orbán Viktor, nekem nincs zsebemben a bölcsek köve, én nem tudom, hogy lehetne adóemelés és elvonások nélkül kikerülni a válságból.
Ugyanígy nem tudom, hogy lehetne ennél találóbb, hasonlóan vicceskedő, de ugyanakkor magas művészi színvonalon elkészített, igényes szpotot előállítani, ehhez a műsorhoz.

2.Az, hogy 3 iskolázott művelt ember önszántából hülyét csinál magából és az önként jelentkezőkből. Az azért nem egyenértékű azzal, hogy kihasználják a fogatlan, hátrányos helyzetű, alul iskolázott nyomorultakat és kitalált történeteket játszatnak el velük aprópénzért. A Lalikirály inkább vicces.....a Mónká show meg szánalmas....de nézett.....ez az ÉN véleményem és lehhet vitatni:)
Szerintem senki nem volt kíváncsi a politikai véleményedre. Az mindenesetre sokat elárul, ha ezt a Lalikirály-féle prolihumort viccesnek és igényesnek találod. Már régóta a rádiózás meggyalázása az, amit ezek az önjelölt "istenek" csinálnak.
Csak abban reménykedem, hogy a Maunikasót nem veszi le a műsoráról az RTL, mert akkor megint kivonul sírni a plebs.
  • 1
  • 445
  • 446
  • 447
  • 448
  • 449
  • 584