RADIOSITE Fórum

• Paramount Global (MTV, Nick, Comedy Central, Paramount Network, stb.)

#39593  Szerző: Zoshi

Igen, vagyis a formája ilyen, de csak a nick szó van kint. Egymás után mennek a rajzfilmek, semmi reklám, vagy rövid rajzfilm mint anno.

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
 #39592  Szerző: djlacee

Kép
ilyen a logó?
 #39591  Szerző: Zoshi

Mi történt a Nickelodeonnal? :S

1x csak megált a kép.. majd visszajött, és most Nick van csak kiírva, és teljesen más műsor megy..
Volt szó h megújul, de ez elég érdekes volt, mintha másik Nick jött volna, rádásul teljesen más megy, aszhittem h a jövőheti műsorrend szerint, de nem--
 #39487  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Chester írta:http://port.hu/pls/w/tv.channel?i_date= ... 1&i_xday=4

Február 15-től megváltozik a Nick adásrendje. Leveszik a Hé Arnoldot, és a Fecsegő tipegőket is. Meg a Drake és Josht is.. . :(
Pedig milyen jó gyerek és ifjúsági csatorna volt, amikor még az Msat-on ment, még utána is jó volt egy ideig, majd jöttek ezek az újfajta rajzfilmek és most az utolsó normálisabb rajzfilm is eltűnik :(
Nem tudom, hogy a régi sorozatokat miért kellett teljes mértékben száműzni.
A Digi-sek még talán jól is járnak, hogy a Nickelodeon helyett a Boomerang lesz.
Angoloknál van egy rakás Nick csati azok közül valamelyik ad régi sorozat?
 #39347  Szerző: SzD

A CC szerintem is egy nézhető csatorna. Örülnék én is, ha visszakerülne a Digi kínálatába...és műholdra is. TV6 szintén.
De erre elég kicsi esély van...talán majd jövő évben...talán. :cry:
 #39346  Szerző: donder

Attis írta:Szerintem igaza van a Diginek, ezekért a csatornákért felesleges fizetni.
MTV: a leggagyibb "reality show-k" napközben, 0 zene.
VIVA: Playboy nyuszik (ez kell a 12-16 éves korosztálynak), Sweet 16.
Bár nálunk is kinyomnák ezeket a vackokat... :gülü2:
Az rendben van hogy a 2 szar viacom ch-t leváltja a digi, de a comedy-t nem kellene sztem. Én személy szerint csípem a csatornát, ne tudom más hogy van ezzel...
 #39326  Szerző: Attis

Szerintem igaza van a Diginek, ezekért a csatornákért felesleges fizetni.
MTV: a leggagyibb "reality show-k" napközben, 0 zene.
VIVA: Playboy nyuszik (ez kell a 12-16 éves korosztálynak), Sweet 16.
Bár nálunk is kinyomnák ezeket a vackokat... :gülü2:
 #39194  Szerző: djlacee

Nick, Nick 2, Nick Hits, Nick Junior...
 #39188  Szerző: Zoshi

Itt van mind2, és szoktam is nézni őket.

Szerencsére az Icarly marad, azt is bírom. :)

Azt olvastam Amcsiban van a Nicknek is retro változata, mint a Cn-nek, jó lenne ha itthon is bevezetnék. :)
 #39167  Szerző: mlaszlo

Chester írta:http://port.hu/pls/w/tv.channel?i_date= ... 1&i_xday=4

Február 15-től megváltozik a Nick adásrendje. Leveszik a Hé Arnoldot, és a Fecsegő tipegőket is. Meg a Drake és Josht is.. . :(
Pedig milyen jó gyerek és ifjúsági csatorna volt, amikor még az Msat-on ment, még utána is jó volt egy ideig, majd jöttek ezek az újfajta rajzfilmek és most az utolsó normálisabb rajzfilm is eltűnik :(
Nem tudom, hogy a régi sorozatokat miért kellett teljes mértékben száműzni.
A Digi-sek még talán jól is járnak, hogy a Nickelodeon helyett a Boomerang lesz.
  • 1
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 106