RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#39525  Szerző: Kiru

lali87 írta:Ki van rakva a honlapjukra Péterfy Bori-s és Magna Cum Laudés szavazás :P Szerintem ez az új magyar zene izé, szép lassan egy 23-óra éjjfél közötti órává fog sűrűsödni. :boldog:

Nyáron már ez lesz a szlogen:

NeoFM, Minden idők legnagyobb Slágerei éjjel-nappal :lol: :lol: :lol:
Már most is így van!23-óra után sok magyar zene van!Pl:a class fm en kevesebb a magyar zene és sokkal több az ismétlés mint a neon.
 #39521  Szerző: lali87

Ki van rakva a honlapjukra Péterfy Bori-s és Magna Cum Laudés szavazás :P Szerintem ez az új magyar zene izé, szép lassan egy 23-óra éjjfél közötti órává fog sűrűsödni. :boldog:

Nyáron már ez lesz a szlogen:

NeoFM, Minden idők legnagyobb Slágerei éjjel-nappal :lol: :lol: :lol:
 #39481  Szerző: Cicoo

Hölgyeim és uraim, Önök Magyarország leghallgatottabb reggeli műsorát hallották. Köszönjük a figyelmet.
 #39466  Szerző: szemilan

Nah most valami csoda folytán eljutott 8:20-ig XD Undorítóak!! erre enyit... Amúgy valóben ez kéne a népnek?? Pfúúúj :vomit:
 #39464  Szerző: szemilan

Hálózati hiba a lejátszásnál XD
 #39427  Szerző: Cicoo

lali87 írta: annak az előre gondosan megírt szövegnek a színvonalát nem lehet reprodukálni mondjuk a Bumerángban vagy a Lalikrályban....
(Én úgy tudom, hogy Hofi improvizált.) Amúgy a Bumeráng esetleges improvizatív mivoltához meg annyit, hogy minek kéne nekik 15 fős stáb, ha minden "poénjuk" rögtönzött és saját lenne?
 #39340  Szerző: erogen

Bocsi.Már megijedtem.:D:D
 #39332  Szerző: lali87

erogen írta:Te olvasod amit írsz????Művészi színvonal?Atyaisten.Mit szedsz?:S
Steppenwolf írta: Viccesek... Hofi vicces még ma is. Sarah Silverman vicces. Bödőcs Tibi vagy Kiss Ádám vicces. Bár tény, az ő mondanivalójuk nem abból áll, hogy 40% heherészés, 40% káromkodás és némi erőltetett jópofáskodás, és kell némi intelligencia is ahhoz, hogy megértsd őket. Az isteneknél ez nem előfeltétel.
A "magas művészi színvonalat" Hofira értettem első sorban az színvonal....és, hogy annak az előre gondosan megírt szövegnek a színvonalát nem lehet reprodukálni mondjuk a Bumerángban vagy a Lalikrályban....
Tehát a "színvonal" nem a NeoFM két műsorára vonatkozik......nyugi :)
  • 1
  • 444
  • 445
  • 446
  • 447
  • 448
  • 584