RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#39637  Szerző: csirkebogár

Ajjaj, már itt is kezdődik az egy előadótól csak egy dalt ismerünk jelenség... Ennek ellenére a zenei kínálat sokkal jobb, mint a Slágeren volt, arról nem is beszélve, hogy itt nincs az a bulváros, negédes, nyálas műsorvezetés hála az égnek!
 #39586  Szerző: Zoey

SzD írta:Igen, a két mv. csak abban hibázott, hogy néha belekeveredett a mondatokba. Mondjuk az, hogy hiba nélkül beszéljenek, az szerintem elvárható lenne egy híradóstól, pláne egy gundeltakácsgábortól. :)
Biztos izgultak :D Na de hagyjuk már! Ki az, aki kétórás élő adásban egy hibát se vét?
 #39580  Szerző: SzD

Igen, a két mv. csak abban hibázott, hogy néha belekeveredett a mondatokba. Mondjuk az, hogy hiba nélkül beszéljenek, az szerintem elvárható lenne egy híradóstól, pláne egy gundeltakácsgábortól. :)
 #39579  Szerző: Zoey

SzD írta:
Zoey írta:szerdán a Fonogramban úgy beoltották Novodomszky Évit amiért véletlenül Bazsó Pétert mondott Gábor helyett
És ez nem is az Ő hibája, hanem azé, aki ezt írta a papírjára. Azért viszont lehetne oltogatni, hogy folyamatosan bakizott beszéd közben. De így legalább beleillett az egészbe, mert az egész egy nagy baki volt (mármint a lebonyolítás, és a közvetítés).
Mint az összes élő adás... Szerintem sokat fejlődtek az előző évekhez képest, ok voltak bakik, de annyira nem a műsorvezetők, hanem az átadók részéről...
 #39577  Szerző: SzD

Zoey írta:szerdán a Fonogramban úgy beoltották Novodomszky Évit amiért véletlenül Bazsó Pétert mondott Gábor helyett
És ez nem is az Ő hibája, hanem azé, aki ezt írta a papírjára. Azért viszont lehetne oltogatni, hogy folyamatosan bakizott beszéd közben. De így legalább beleillett az egészbe, mert az egész egy nagy baki volt (mármint a lebonyolítás, és a közvetítés).
 #39572  Szerző: Zoey

Iiiiiiij!!! Olyat láttam, amilyet eddig még soha! A streamstat-on még sosem láttam a Neo-t a Class előtt, de most igen. Igaz, 810, 806 hallgatóval, így nem nagy a különbség. Mondjuk 5 előtt néhány perccel volt, és 5 után eléggé megsüllyed a Neo ezen honlap adatai szerint.

És ha már Ezeröcsi: szerdán a Fonogramban úgy beoltották Novodomszky Évit amiért véletlenül Bazsó Pétert mondott Gábor helyett, bezzeg ők abban a 3 mondatukban több hibát ejtettek... Na erről csak annyit, hogy bírom, amikor olyan emberek hívják fel a figyelmet más hibáira (nagy közönség előtt), akik szintén hibáznak (véleményem szerint többet, mint az ismert híradós)...
 #39569  Szerző: Ghee

Ez a honlap tényleg elég tré. Honlaptervező iskola 1. óra... :gülü2:
 #39558  Szerző: lali87

http://neofm.hu/?lapid=8

Talán ez a NeoFM tv szopttjáááá :shock:
 #39557  Szerző: lali87

Emlékszem tavaly november közepén még fennen nyilatkozták, hogy elég volt az agyon ismételt Republic-ból és Bikiniből......
Erre most...."Csak magyar dalok a NeoFM-en....Csillagok...csillagok mondjátok el nekem" (67-es út) :lol:
  • 1
  • 443
  • 444
  • 445
  • 446
  • 447
  • 584