RADIOSITE Fórum

• upc kábeltv

#3639  Szerző: Sz.

2500 forintot elkérnek ezért a fosadékért??? :o
Még viccnek is rossz.
 #3638  Szerző: tomee87

djlacee írta:nem fért be
A törvény nem ismer olyat, hogy nem fért be.....
 #3637  Szerző: djlacee

nem fért be
 #3635  Szerző: tomee87

http://www.upc.hu/pdf/veszprem_pecsely_080126.pdf

Na itt jogi problémák vannak :P Van rádióelosztás, de a médiatörvény szerint kötelezően elosztandó csatornák (MR1-2-3) nincs elosztva.
 #3254  Szerző: tomee87

Attis írta:UTÁLOM A UPC-KÁBELT!!! FÚÚÚÚÚÚÚÚJJJJJ!!!!!
:lol: :mrgreen: 8-)
 #3244  Szerző: Attis

UTÁLOM A UPC-KÁBELT!!! FÚÚÚÚÚÚÚÚJJJJJ!!!!!
 #3053  Szerző: mlaszlo

Chester írta: Hát igen... érdekes, nekünk is 1700 havonta a Max Pack.
Azért ezt már lehet, hogy megérné beküldeni valamelyik felügyeleti szervhez, ugyanis az oldalon, amit korábban belinkeltem az szerepel, hogy HBO/HBO Pak évig 1500.-Ft, arról szó sincs, hogy ez csak az analógra vonatkozik, ez pedig így szerintem félretájékoztatás és az ügyfelek megtévesztése.
 #3042  Szerző: Zoshi

mlaszlo írta:
jeek írta:Nekem az egyik ismerősöm 1 hónapja fizetett elő az HBOMaxpack csomagra. Ő PR-Telecomos előfizető és havi 1700Ft-ba kerül neki és azt mondták azért, mert ez most az HBO-nak egy őszi akciója, még hűséget se kellett aláírnia. Azt mondta, ha csak HBOPak (HBO, HBO2, HBO Comedy) vagy csak CinemaPak-ot (Cinemax, Cinemax2-t) kért volna, úgy csak 1200Ft lett volna a havidíj, szintén az HBO őszi akciója miatt. Tehát annyit tudok, hogy az ismerősöm 1700-at fizet havonta az 5 HBO-ért + a 23 csatis idegen nyelvű csomagért meg a DTop (analógok digitalizálva) csomagokért.
Ez az amit nem értek, hogy valamilyen módon majdnem mindegyik szolgáltató részt vesz az akcióban, ráadásul analóg területen és a Direct-en a UPC-nél is él az akció, akkor digitális kábelen miért nem? Az HBO Max Pak-ot adnák oda, 3500.-Ft helyett 3000.-Ft-ért, hát ez nagyon nagy kedvezmény :?
Hát igen... érdekes, nekünk is 1700 havonta a Max Pack.
  • 1
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 103