RADIOSITE Fórum

• upc kábeltv

#4369  Szerző: tomee87

Sz. írta: Én kétszer végigkerestem a sávot, de nagyon nincs semmi. Monoszkóp sincs, nem is volt.
TV-d alkalmas a "hipersáv" vételére? Mert az említett monoszkóp ill. elvileg ma a kódolatlan HBO1, hipersávon van.
 #4368  Szerző: Sz.

jeek írta:
Sz. írta:Abban mi a ráció, hogy központi fejállomáson analógban nem adják az HBO-t kódolatlan napon?
Papíron adják, a Fix.TV-t meggyilkoló monoszkóp helyén.
Én kétszer végigkerestem a sávot, de nagyon nincs semmi. Monoszkóp sincs, nem is volt.
Viszont a remek info24 tévé megy, aminek az égvilágon semmi értelme nincs...
 #4366  Szerző: tomee87

Sz. írta:Abban mi a ráció, hogy központi fejállomáson analógban nem adják az HBO-t kódolatlan napon?
Papíron adják, a Fix.TV-t meggyilkoló monoszkóp helyén.
 #4365  Szerző: Sz.

Abban mi a ráció, hogy központi fejállomáson analógban nem adják az HBO-t kódolatlan napon?
 #4262  Szerző: tomee87

djlacee írta: Nem nagy művészet egy powerpointot elindítani egy gépen meg pár hirdetőt szerezni :lol:
Az nem, de az ORTT-nek azt be is kell jelenteni vezetékes műsortovábbítóként.
 #4258  Szerző: djlacee

Eltűnt a monoszkóp az S04 -es "Info" nevű csatornáról, hangyaháború van helyette :lol: :lol: elvileg itt lesz a HBO kódolatlan napja. Kiváncsi vagyok, utána tesznek-e vissza valamit, reméljük! Nem nagy művészet egy powerpointot elindítani egy gépen meg pár hirdetőt szerezni :lol:
 #4019  Szerző: Sz.

centerweb írta:
Sz. írta:2500 forintot elkérnek ezért a fosadékért??? :o
Még viccnek is rossz.
a gönci ktv szolgáltatónál ennyiért közel 60 csatornát kapsz...
A T-Home DTH-n meg ha a hírek igazak akkor egy 500-assal többért 70-80-at :)
Abszolút nyerő lesz nálam, ha igaz, amit mondanak.
 #4011  Szerző: centerweb

Sz. írta:2500 forintot elkérnek ezért a fosadékért??? :o
Még viccnek is rossz.
a gönci ktv szolgáltatónál ennyiért közel 60 csatornát kapsz...
 #3986  Szerző: Miki

mlaszlo írta:
jeek írta:Újabb petició, TV6-ot a UPC-re!
http://www.petitionspot.com/petitions/TV6otaUPCre

Ha nekem lenne kábelcégem és ilyenre kerülne sor, szégyenemben elsüllyednék a föld alá.
Azt gondolom Te sem hiszed el, hogy bármelyik cég is törődne egy ilyen névtelen petícióval, amit olyan hírességek írtak alá, mint pl. Csubakka :lol:
:mrgreen:
 #3973  Szerző: mlaszlo

jeek írta:Újabb petició, TV6-ot a UPC-re!
http://www.petitionspot.com/petitions/TV6otaUPCre

Ha nekem lenne kábelcégem és ilyenre kerülne sor, szégyenemben elsüllyednék a föld alá.
Azt gondolom Te sem hiszed el, hogy bármelyik cég is törődne egy ilyen névtelen petícióval, amit olyan hírességek írtak alá, mint pl. Csubakka :lol:
  • 1
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 103