RADIOSITE Fórum

• Gong Rádió

#39774  Szerző: Pasa

attisdújv írta:elég gagyi rádió!
Ja, kinek mi a gagyi. Én hallgatnám ezt a gagyit, de itt nem jön. :x
 #39751  Szerző: boly

Na mostantól minden rádió ezt a "körzeti" megoldást fogja választani. Nem kell helyi 4 órás ablakkal törődni, sokkal olcsóbb!

Már csak az a kérdés hogy tudták ezt is elintézni :)
 #39750  Szerző: djlacee

Ez az országos adóknál is így van, mégis megélnek. Például engem se érdekel hogy Budapesten a Dohány utcában elvágtak egy főnyomó vízvezetéket útmunkálatok közben, és 2 kocsi karambolozott a látványtól, mégis meg kell hallgatnom (ha országos rádiót hallgatok)
 #39747  Szerző: attisdújv

Jó nagy kamu ez a vételkörzet térkép! A solti adójuk már itt Dunaújban sem jön mindenhol. Eléggé dél-kelet felé sugároz csak. Mondjuk nem hiányzik, elég gagyi rádió! Gondolom csak azért egységesítették, mert majd jól el fogják adni rövidesen. Ki a fenét érdeklik a megyében a kecskeméti közlekedési hírek, meg hogy milyen kulcscsomót találtak a mittudom én milyen garázsboltban :hehe:
 #39745  Szerző: zenefalo

A 97,2-ön,a gyömrői frekin végre sztereóban szól a Gong,csak mintha fordított lenne a fázis :X.:
 #39736  Szerző: LuciFerko

88.7
 #39735  Szerző: Gyurii91

Szerintem tervezett adó...
 #39734  Szerző: djlacee

http://www.radiosite.hu/index.php?optio ... 4&Itemid=1
"Hogy kell megfosztani településeket helyi rádiójuktól" című rovatunkat hallották!

Apropó, Baja mit keres a térképen?
Kép
 #39663  Szerző: zenefalo

Tegnap este hallottam a gyömrői frekin,hogy 15-től Gyömrő Fm lesz a rádió neve (97.2-ön persze),vajon ez csak a helyi műsorra vonatkozik,vagy leválik a Gong-hálózatról?
  • 1
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 52