RADIOSITE Fórum

• radiocafé

#39809  Szerző: Ghee

LuciFerko írta:így van :chinese:
Anno, konkrétan a saját szememmel láttam, mikor Cyborg Templar (as. Polgár Gábor) lelkiismeretesen válogatta össze (néha egyenként variálva a sorrenddel) egy éjszaka zenéit, gondosan ügyelve annak hangulati ívére, a hallgató "zenei művelésére" (ezt konkrétan úgy, hogy ritkán játszott - ismeretlenebb - zenéket is beszúr)... és gondolom a többi szerkesztő sem csinálja különbbül. :yes:
 #39791  Szerző: LuciFerko

így van :chinese:
 #39789  Szerző: Ghee

A cafén a zenei szerkesztés szerintem kiváló az összes budapesti rádióhoz képest. :chinese:
 #39779  Szerző: SzD

Éjszakánként tényleg nagyon jó zenék szoktak szólni, napközben is eltudnám viselni. A legjobb választás abba az idősávba. Hangorgia alvás helyett... :)
 #39777  Szerző: LuciFerko

nagyon fain ez a hajnali összeállítás, részegen félálomba különösen.
 #35788  Szerző: Zsolt

Bali Mónikát vélhetően nem zavarta, hogy egyszerre mondja a sporthíreket a Couleur Caféval. :( Remélem csak ünnepek miatt nem élőben mennek a hírek.
 #33654  Szerző: SzD

Tényleg nagyon jól összerakott műsor.
A jazz zenét nem igazán szeretem, inkább csak a jazz-es beütésű zenék közül néhányat, de mégis mindig meghallgatom (na jó, néha nem végig, mert olykor Heti hetesezek), mert lekötik a figyelmemet a szöveges részek, pont azért, mert olyan jól össze van rakva.
 #33617  Szerző: Ghee

Nem tudom ki hogy van vele, de szerintem az éppen most végetért Starsky és Hát Jazz klub egy példaértékű rádióműsor volt, van, lesz (szomorú is voltam mikor egy időre a RadioQ-hoz igazoltak):
Szerkesztésileg, ötletileg, kreatív spotokkal, vendégekkel (ha éppen vendég nem, akkor őrült brainstormingokkal), jó kérdésekkel, jó zenékkel és nem utolsó sorban kitünő, közvetlen műsorvezetőkkel.
 #33145  Szerző: klm

árpi írta:Nem figyeltek a részletekre!
"180 nap van az össszeférhetetlenség rendezésére"

Ennek ellenére a napokban rendezik. Marad a café a helyén.
Hát, ha nem is a napokban, de reméljük, a fél év elég lesz a rendezésre.
 #30278  Szerző: mgabor

LuciFerko írta::o
mér, nemtudtad?
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 36