fricska írta:Nyílván nem, amikor linux alapú windowson futtaták, hogy hátha fel tudják törni, de hiába a sok próbálkozás.... a franciák voltak ügyesebbek...Ennyi.Igen ezt a feltörésest én is hallottam.

fricska írta:Nyílván nem, amikor linux alapú windowson futtaták, hogy hátha fel tudják törni, de hiába a sok próbálkozás.... a franciák voltak ügyesebbek...Ennyi.Igen ezt a feltörésest én is hallottam.
rsite írta:Zenonnal nem elégedettnek lenni... ilyet se hallottam még.Mondjuk az árával nem voltak megelégedve.
Persze lehet, nem azért mondom.
Butters írta:erogen írta:Az nyilván fel sem merül, hogy nem voltak elégedettek a Zenonnal. Egyébként amennyire én tudom, fizetve volt rendesen.LuciFerko írta:Zenonnal mi volt a gond?Nem fizették ki.
Az adó gyengélkedése nekem is feltűnt. A hétfői recsegést meg egy picit kimozdult d-sub csoportkábel okozta.
Butters írta:Ugyanmár,nem szégyen ez.erogen írta:Az nyilván fel sem merül, hogy nem voltak elégedettek a Zenonnal. Egyébként amennyire én tudom, fizetve volt rendesen.LuciFerko írta:Zenonnal mi volt a gond?Nem fizették ki.
Az adó gyengélkedése nekem is feltűnt. A hétfői recsegést meg egy picit kimozdult d-sub csoportkábel okozta.
erogen írta:Az nyilván fel sem merül, hogy nem voltak elégedettek a Zenonnal. Egyébként amennyire én tudom, fizetve volt rendesen.LuciFerko írta:Zenonnal mi volt a gond?Nem fizették ki.
LuciFerko írta:a pesti stream borzalmasan halk.A 88,1 pedig egyre gyengébb. Érden most már autóban is alig jön, pedig korábban szinte tisztán jött mindenhol.