RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#39893  Szerző: erogen

fricska írta:Nyílván nem, amikor linux alapú windowson futtaták, hogy hátha fel tudják törni, de hiába a sok próbálkozás.... a franciák voltak ügyesebbek...
Ennyi.Igen ezt a feltörésest én is hallottam.:D:D
 #39892  Szerző: SzD

rsite írta:Zenonnal nem elégedettnek lenni... ilyet se hallottam még. :D
Persze lehet, nem azért mondom.
Mondjuk az árával nem voltak megelégedve. :)
 #39883  Szerző: fricska

Butters írta:
erogen írta:
LuciFerko írta:Zenonnal mi volt a gond?
Nem fizették ki.
Az nyilván fel sem merül, hogy nem voltak elégedettek a Zenonnal. Egyébként amennyire én tudom, fizetve volt rendesen.

Az adó gyengélkedése nekem is feltűnt. A hétfői recsegést meg egy picit kimozdult d-sub csoportkábel okozta.

Nyílván nem, amikor linux alapú windowson futtaták, hogy hátha fel tudják törni, de hiába a sok próbálkozás.... a franciák voltak ügyesebbek...
 #39863  Szerző: erogen

Butters írta:
erogen írta:
Nem fizették ki.
Az nyilván fel sem merül, hogy nem voltak elégedettek a Zenonnal. Egyébként amennyire én tudom, fizetve volt rendesen.

Az adó gyengélkedése nekem is feltűnt. A hétfői recsegést meg egy picit kimozdult d-sub csoportkábel okozta.
Ugyanmár,nem szégyen ez.
 #39844  Szerző: markfelt

Zenonnal nem elégedettnek lenni... ilyet se hallottam még. :D
Persze lehet, nem azért mondom.
 #39842  Szerző: Butters

erogen írta:
Nem fizették ki.

#39839  Szerző: mlaszlo

LuciFerko írta:a pesti stream borzalmasan halk.
A 88,1 pedig egyre gyengébb. Érden most már autóban is alig jön, pedig korábban szinte tisztán jött mindenhol.
 #39836  Szerző: LuciFerko

a pesti stream borzalmasan halk.
 #39752  Szerző: SzD

Kösz az információt. Sejtettem, hogy ezt használják, mert elég nagy "divat" lett.
 #39738  Szerző: erogen

Nem fizették ki.
  • 1
  • 255
  • 256
  • 257
  • 258
  • 259
  • 470