Flash írta:norbyka írta:Nem lenne olyan rossz, ha Roxy lenne a Rise helyén, mert most zeneileg és mv-leg is összeszedte magát. Reklámok vannak, igény van rá!
Ja és amia legjobb, a balatoniak is jól járnak, me kapnak egy híres jó kis "helyi"
rádiót!
Kurvára vágynak ám a balatoniak egy igénytelen Roxyra!!! Tényleg rohadtul összeszedte magát a Roxy: 10 percenként ugrálnak a zenék, rendszeresek az adáskimaradások, rendszeresen basznak berakni a ROXY DJ-t, torz a stream, mint állat, és sorolhatnám még... Szignálpark sem frissült. Egyedül annyi az újdonság, hogy a music menükben 1 év után lecserélték a zenéket. Ha ilyen lassan megy az átalakítás, kb 20 év múlva majd úgy fog kinézni ez a rádió, mint egy RÁDIÓ!
Kedves Flash! 2 problémám lenne!
1: Ezt nem lehetne egy cseppet normálisabb, kulturáltabb hangnemben leírni! Norbykának van egy véleménye, amit megosztott velünk, NORMÁLIS hangnemben.... Erre Te nyilván reagálhatsz, hisz ez a fórum erre való, de nem értem miért kell mindezt ilyen formában!
2: Mi mind tudjuk, hogy Te tiszta szívedből gyűlölöd a Roxy-t, ha bármi változik, az Neked tuti hogy nem tetszik... ez sem baj, de akkor kérlek, ezt legközelebb egy cseppet kulturáltabban oszd meg velünk. Vagy tudok egy még egyszerűbbet ---> nem kell hallgatni a Roxy-t! Én sem hallgatok olyan rádiót, ami nekem nem tetszik, vagy szerintem sz@r!