RADIOSITE Fórum

• Class FM

#40044  Szerző: markfelt

csirkebogár írta:Elég legyen már az OFFból!
Igen. :D

Elnézést kívánok, mert én is kivettem a részem a sorozatos offolásból!
 #40041  Szerző: LuciFerko

az info pro üvölt ezerrel :D
 #40040  Szerző: Gyurii91

Hát a vidéki Juventus szánalmas... :X.:

Nem igaz miért nem lehetne több csak Bp-ről szóló rádió mint a Neo, Class meg a 3 MR.

-Juventus
-Rise FM
-Rádió 1

Meg a többi ****! :hehe:

Class FM is elég szánalmas nem értem azt a Komádit... Debrecenben van, minden. Nem igaz, hogy Békésbe miért nem lehet rakni több frekit. Több az RDS-es román, mint a magyar. :cry:
 #40027  Szerző: lali87

Naaa a Juve itt fogható:
Kép

És hát ez a térkép sem teljes, sőt a rádió itteni adatlapja is hiányos mert Kapuváron is bejön asszem a 94,5-ön Sopronban Stereo és majdnem győrig elszól :)
Ott átvált a Budapestire a rádió :-P
Azért ma már egész jó autó antennák és rádiók vannak elég sokáig jó a Juve nem kell lesajnálni.

Ja és a Budapestit ne fitymáljuk le a Széchényi hegyről 77,6 kW-al adni azért nem akármi.. pl: a "nagy" R1 5 kW-al erőlködik a Gellérthegyről :)
A 89.5 messzire elszól :P

Na elég az OFF-ból :)........UFF :lol:

És hát igen a Class majdem mindenhol Classul bejön..:)
Kép
 #40005  Szerző: szemilan

Előző hsz-em, valamiért nem ment el. :(

Szerintem minegyik rádió kitehetne hasonló lefedettségi térképet.
De sajnos nem nagyon érdekli a rádiókat.
(off más cégeket se..pl mobilcégek 3g lefedettség.)
 #40004  Szerző: markfelt

Küldtem.
Nem ismerem a progit, de az biztos, hogy korrektebbnek tűnik, mint ez a mega :lol: http://www.juventus.hu/Mediaajanlat/42
Ez tényleg witz, főleg a balatoni :lol:

Miskolc, Békéscsaba meg rajta sincs.
 #40002  Szerző: yankeee007

rsite írta:olvaso1: privát üzenet ment.
Nem ismerem a progit, de az biztos, hogy korrektebbnek tűnik, mint ez a mega :lol: http://www.juventus.hu/Mediaajanlat/42

Elkapni siklóson... OK persze van ilyen utána meg kigurulsz a parkolóból és eltűnik. Én ebben az esetben a szórakoztató rádiózásról beszélek nem a rádió amatőr itt meg ott befogtam dologról.

Zajosan vagy pláne mono vétellel legyünk őszinték senki nem kínozza magát bármilyen rádióról is legyen szó.

Küldhetnél egy privit nekem is ezzel kapcsolatban.
 #40001  Szerző: markfelt

olvaso1: privát üzenet ment.
 #39998  Szerző: szemilan

Milyen progival csináltad?, Érdekelne a progi. :)
Amúgy elképzelhető simán.
Nekem nyaralásom során Siklóson a hipermarketnél is sikerült elkapnom az autórádióval.
  • 1
  • 413
  • 414
  • 415
  • 416
  • 417
  • 510