RADIOSITE Fórum

• Rádió Eper - Miskolc - 92.4 MHz

#52394  Szerző: centerweb

http://www.idokep.hu/percrol-percre

"Villám csapott a miskolci Rádió Eper antennájába, mely az egyik 10 emeletes panelház tetején volt. A városban többfelé áram - és internetkimaradások vannak - írja Tgabor."

Kép
 #40191  Szerző: Ghee

systhema írta:
Andrew5 írta:Nem haragszom én, de nem lebbeztem fel sosem csak tudom hogy működnek a dolgok.
Már bocs az off-ért, de a fellebbezni szó nem igekötős, vagyis nem választható el tőle a fel szótag, azaz annak, hogy "...de nem lebbeztem fel sosem..." semmi értelme. Helyesen: "...de nem fellebbeztem sosem..."

Nem bántásnak szánom, csak gondoltam, ha már egy rádiót üzemeltetsz... :(
Ha már Grétsy:
"Nem nyújtottam be fellebbezést sosem."
 #40168  Szerző: systhema

Andrew5 írta:Nem haragszom én, de nem lebbeztem fel sosem csak tudom hogy működnek a dolgok.
Már bocs az off-ért, de a fellebbezni szó nem igekötős, vagyis nem választható el tőle a fel szótag, azaz annak, hogy "...de nem lebbeztem fel sosem..." semmi értelme. Helyesen: "...de nem fellebbeztem sosem..."

Nem bántásnak szánom, csak gondoltam, ha már egy rádiót üzemeltetsz... :(
 #40131  Szerző: orrhang

^^ nem fogják elengedni az egészet, max egy részét. De akkor a kérelmet is úgy kell megírni...
 #40124  Szerző: erogen

Megszólalt a lekváros szakértőúr.
 #40115  Szerző: Andrew5

Obladioblada írta:
Andrew5 írta:Megmondom öszintén másfél éve nálunk is járt az nhh 2w al ment az adó 0.4 helyett és nem kaptam semmi büntetést. Ezért ez kicsit furcsálandó számomra is. :o
Mert veled szemben biztos nem áll két önmagát kisközösséginek álcázó pártállami rádió, és azok vezetői. :D
Andrew5 írta:Tessenek fellebezni egyébként és valószínű elengedik. De segitek szívesen megírni ha kell ;)
Jó, hogy legalább ebben van gyakorlatod... Már bocs, de kikívánkozott. :shock:

Nem haragszom én, de nem lebbeztem fel sosem csak tudom hogy működnek a dolgok.
 #40114  Szerző: Obladioblada

Andrew5 írta:Megmondom öszintén másfél éve nálunk is járt az nhh 2w al ment az adó 0.4 helyett és nem kaptam semmi büntetést. Ezért ez kicsit furcsálandó számomra is. :o
Mert veled szemben biztos nem áll két önmagát kisközösséginek álcázó pártállami rádió, és azok vezetői. :D
Andrew5 írta:Tessenek fellebezni egyébként és valószínű elengedik. De segitek szívesen megírni ha kell ;)
Jó, hogy legalább ebben van gyakorlatod... Már bocs, de kikívánkozott. :shock:
 #40113  Szerző: Andrew5

Tessenek fellebezni egyébként és valószínű elengedik. De segitek szívesen megírni ha kell ;)
 #40112  Szerző: Andrew5

Én nem akarom védeni az epert, de a nagyok sem tartják be az engedélybe megadotakatak igencsak oda oda tekernek rendesen. Megmondom öszintén másfél éve nálunk is járt az nhh 2w al ment az adó 0.4 helyett és nem kaptam semmi büntetést. Ezért ez kicsit furcsálandó számomra is. :o
 #39953  Szerző: orrhang

Jajj! ha 1000 Ft lenne nyilván nem lenne elrettentő hatása...
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 45