lali87 írta:
Hát az eredmények úgy önmagukban gyatrák....a kicsik megerősödtek
De a két új nagy hol van.....Így statisztikára még a Class is szánalmas a Neóról nem beszélve....Sláger-Danubius párost még csak meg sem közelítik....
.....pedig csodát, paradigmaváltást, hallgatottságot ígértek..... Régebben vagy Slágert vagy Danut hallgattam hetekig...most a Juventus a "Sláger"....Ők jobban megérdemelték volna valamelyik országos hálózatot....mint ezek a "nagy tapasztalatú" rádiós próbálkozók...izé vállalkozók 
Tavaly novemberig volt két egymástól elkülönülő format rádió ebben az országban most van két izé...mindent játszó rádió....hanem gyomlálják ki zenetárukat és műsorukat (előbb utóbb úgy is megteszik...) akkor nem lehetnek piacvezetők...
Tegnap este dolgoztam.....Kalácska még mindig sokat beszél.....De a Juventuson zene megy
Ha beszélgetést akarok hallgatni ott az MR1 Kossuth..... 
Én azon lepődtem volna meg, ha a két új rádió jó eredményekkel kezdett volna. A pályázat körüli visszhang miatt sokan bojkottálták a két rádiót az első hónapokban. Akik mégis belehallgattak, azok közül is sokan más rádió után néztek, mert a kezdeti zenei irányzat nem éppen a legjobb volt egyik rádiónál sem, a hallgatóknak nem jött be ez a megakarjuk változtatni a zenei ízlést irányzat. Itt talán a Neo követte el a legnagyobb hibát, hogy megkapta a leghallgatottabb frekvenciát és semmit nem tartott meg a Sláger zenei kínálatából, így várható volt, hogy akik a Sláger-t kedvelték, azoknak nem fog bejönni a Cafe-MR2 féle zene stílus.
Mára sokat változtak, főleg a Neo, de nem lesz könnyű azokat a hallgatókat visszaszerezni, akik más rádiót találtak maguknak és csalódtak a két új rádióban.
A Juventus okosan csinálta jó irányba mozdult, megpróbálta betölteni a Sláger által hagyott űrt és úgy tűnik ez be is jött nekik. Csak nehogy elbukják a pályázaton a frekvenciákat.