RADIOSITE Fórum

• Radio Express

#40139  Szerző: orrhang

Ahogy én ismerem a próbálkozót, most a Gaga frekijére pályázik, aztán majd a Gold-éra, aztán a KÉK-Dunáéra, majd pedig meg akarja venni a NEO-t. Mert befektetők azok vannak :cry:
 #40137  Szerző: VidámSrác

orrhang írta:Akkor lesz most ebből, Jazz , huh elnézést Jam-et akartam írni, szóval JAM, CITY, vagy Isten tudja mi , amit most kitalált?
Vagy halott ötlet ez is, mint a többi?
jól mondod: halott is, ötlet is. :D
 #40136  Szerző: VidámSrác

nem lesz az expressből semmi. gondoljunk csak bele, tavaly október végén éppen a karácsonyi szezon előtt vonultak tárolóvágányra, és januári visszatérést ígértek. a legjövedelmezőbb időszakban 'szünetelni' és legnagyobb uborkaszezonban visszajönni? nincs ennek semmi értelme...

szerintem lassan azt kellene megtippelnünk, hogy az ortt vajon mikor bont szerződést az expressel. (mindenesetre a héten foglalkoznak velük.)
 #40133  Szerző: orrhang

És az mért baj? Aki pont azt a 7-8-at szereti annak ez a kedvenc rádiója :yeah: :lol:

Amugy ha már a másik témához hozzászólt az illetékes. Akkor lesz most ebből, Jazz , huh elnézést Jam-et akartam írni, szóval JAM, CITY, vagy Isten tudja mi , amit most kitalált?
Vagy halott ötlet ez is, mint a többi?

Orbán apánk mondta egyszer: "Merjünk nagyokat álmodni", na de ekkorákat?!
 #40132  Szerző: VidámSrác

centerweb írta:Az encsi frekin ugyanaz a 7-8 dal megy már több hónapja, 15mp-es szünetekkel.
az szép... tokaj? sárospatak?
 #40126  Szerző: centerweb

Az encsi frekin ugyanaz a 7-8 dal megy már több hónapja, 15mp-es szünetekkel.
 #40123  Szerző: Zoey

Sajnos az ő halgatottságukról nem fogunk tudni sosem - ha csak nem végeztetnek külön ilyet -, mivel nem megyeszékhelyi rádióról van szó.

Annyi biztos, pénz az áram, így nem is értem, ki és miből fizeti azt. A másik, hogy hallgatja-e egyáltalán még valaki, így, hogy csak zenét sugároznak.
Valószínűleg várnak jó ajánlatra, akinek eladhatnák, de ezek szerint nincs ilyen?! Ezen csodálkoznék, mindenesetre nem ártana egy kis életet pumpálni ezekbe a frekvenciákba...
 #40102  Szerző: djlacee

És vajon van valamennyi hallgatottságuk? Elvégre sok ember szereti ezt a "MP3 lejátszó" tematikát
 #40101  Szerző: nyikolaj

Viszont a 93.6on minden egész órakor reklámot nyomnak.
 #40095  Szerző: Obladioblada

Szerintetek van arra esély, hogy egyszer csak a tulajdonos azt mondja, hogy ennyi, elég volt, nem tudja csinálni/eladni és visszaadja a frekiket?

Lassan ez lenne a legkézenfekvőbb, hiszen napról napra csak folyik el a pénz. Villanyszámlák, adóssággörgetés, stb...

Ha lenne komoly vevőjelölt, már el lenne adva.

Írják ki újból mind a négy frekvenciát, és hagy csinálja az, aki akarja, tudja, és ért is hozzá. Biztos lenne ilyen.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 97