RADIOSITE Fórum

• Radio Express

#40148  Szerző: Obladioblada

VidámSrác írta:szerintem lassan azt kellene megtippelnünk, hogy az ortt vajon mikor bont szerződést az expressel.
Akkor tippeljünk. Szerintem egy-két hónapon belül. Bár az, hogy mikor bontanak szerződést és mikor hallgat el a rádió az két dolog.

Továbbá, ha kiírják újra a frekvenciákat, az még sok idő, mire itt újra rádió(k) lesz(nek). Ha egyáltalán lesz(nek). És jelentős hátránnyal fog(nak) elindulni, hiszen feltételezhető, hogy addigra már lesz 101.6, és talán 106.5 is. Plusz a 96.3 is lejár nemsokára... Gondolom ezeket veszik majd előre. Értem, hogy ez mind kereskedelmi freki, az Express pedig közszolg, és nem kellene, hogy egy kalap alá vegyük, de ha komolyan átgondoljuk, ez eddig sem volt akadály.

De az is lehet, hogy nem lesz itt semmi, ha Viktorék 2/3-dal eltörlik az egész ORTT-t a picsába. Bár ez sem biztos, mert (mint azt egy kedvenc kollégám mondta) egy új médiatörvényt megírni nem kevés idő... Még jó, hogy minden ennyire kiszámíthatóan működik Abszurdisztánban. Így lehet előre tervezni, éves tervet csinálni, stb.
 #40139  Szerző: orrhang

Ahogy én ismerem a próbálkozót, most a Gaga frekijére pályázik, aztán majd a Gold-éra, aztán a KÉK-Dunáéra, majd pedig meg akarja venni a NEO-t. Mert befektetők azok vannak :cry:
 #40137  Szerző: VidámSrác

orrhang írta:Akkor lesz most ebből, Jazz , huh elnézést Jam-et akartam írni, szóval JAM, CITY, vagy Isten tudja mi , amit most kitalált?
Vagy halott ötlet ez is, mint a többi?
jól mondod: halott is, ötlet is. :D
 #40136  Szerző: VidámSrác

nem lesz az expressből semmi. gondoljunk csak bele, tavaly október végén éppen a karácsonyi szezon előtt vonultak tárolóvágányra, és januári visszatérést ígértek. a legjövedelmezőbb időszakban 'szünetelni' és legnagyobb uborkaszezonban visszajönni? nincs ennek semmi értelme...

szerintem lassan azt kellene megtippelnünk, hogy az ortt vajon mikor bont szerződést az expressel. (mindenesetre a héten foglalkoznak velük.)
 #40133  Szerző: orrhang

És az mért baj? Aki pont azt a 7-8-at szereti annak ez a kedvenc rádiója :yeah: :lol:

Amugy ha már a másik témához hozzászólt az illetékes. Akkor lesz most ebből, Jazz , huh elnézést Jam-et akartam írni, szóval JAM, CITY, vagy Isten tudja mi , amit most kitalált?
Vagy halott ötlet ez is, mint a többi?

Orbán apánk mondta egyszer: "Merjünk nagyokat álmodni", na de ekkorákat?!
 #40132  Szerző: VidámSrác

centerweb írta:Az encsi frekin ugyanaz a 7-8 dal megy már több hónapja, 15mp-es szünetekkel.
az szép... tokaj? sárospatak?
 #40126  Szerző: centerweb

Az encsi frekin ugyanaz a 7-8 dal megy már több hónapja, 15mp-es szünetekkel.
 #40123  Szerző: Zoey

Sajnos az ő halgatottságukról nem fogunk tudni sosem - ha csak nem végeztetnek külön ilyet -, mivel nem megyeszékhelyi rádióról van szó.

Annyi biztos, pénz az áram, így nem is értem, ki és miből fizeti azt. A másik, hogy hallgatja-e egyáltalán még valaki, így, hogy csak zenét sugároznak.
Valószínűleg várnak jó ajánlatra, akinek eladhatnák, de ezek szerint nincs ilyen?! Ezen csodálkoznék, mindenesetre nem ártana egy kis életet pumpálni ezekbe a frekvenciákba...
 #40102  Szerző: djlacee

És vajon van valamennyi hallgatottságuk? Elvégre sok ember szereti ezt a "MP3 lejátszó" tematikát
 #40101  Szerző: nyikolaj

Viszont a 93.6on minden egész órakor reklámot nyomnak.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 97