RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#40340  Szerző: Cicoo

VidámSrác írta:a jelenség sajnos a danubius(-sláger) éra évekig beragadt kiemeltjeinek és beszűkült kínálatának öröksége...
Látod, pedig mégis visszasírják sokan. De szerintem egy alapvetően dance-trance-house irányultságú rádiónak mainstream és némi underground, de elektronikus zenét is kéne játszania. És nem fél1-1 éves trackeket, hanem ennél újabbakat és adott esetben régebbieket is. Ha meg a kívánságműsorban nem kérhetsz azt, amit akarsz, akkor minek a kívánságműsor, kérem szépen? Ha kéred, hogy játszanak valami rendes dalt is, és nem játsszák, akkor megette a fene az egészet, úgy, ahogy van. Ami úgyis lemegy napi n-szer, azt nem fogják kérni. Akkor legyen inkább valami mixműsor helyette, ha már a legtöbb műsorvezető úgyis képtelen értelmes módon kommunkikálni mostanság.
 #40311  Szerző: VidámSrác

érdemes kicsit böngészgetni a külföldi slágerlistákat, 90 százalékban azok a dalok vannak rajtuk, amiket itthon jobbára csak a viva játszik. (igen, néhányat még a kisebb hazai rádiók sem.) vagyis mégiscsak nálunk lehet elrontva valami, ha egy adott dal odakint széles közönség kedvence, itthon meg azt mondják rá, hogy "igénytelen tinizene". a jelenség sajnos a danubius(-sláger) éra évekig beragadt kiemeltjeinek és beszűkült kínálatának öröksége...
 #40261  Szerző: ravasz

Nézd, minden relatív. Szerintem elég régen nézted utoljára a Vivát, amit teljesen megértek. Szerintem/számomra tavaly-tavalyelőtt óta sokat javult, többségbe kerültek a top40-es pop-, rnb- és dance zenék, az általad gagyinak tartott (nekem sem tetsző) tinislágerek pedig kisebbségbe. Bár tény, vannak ilyen Barbee vagy Anti Fitness Club nevű érdekes szerzemények még mindig és a műsorok színvonalát sem kommentálnám, az alap zenei vonal szerintem jó.

Egy CHR rádióból természetesen ezeket az "érdekes szerzeményeket" mellőzni kéne, azért írtam, hogy (ezek helyett) esetleg lehetne pár ezredforduló utáni sláger.

#40260  Szerző: SzD

ravasz írta:Egy magyar CHR rádiót olyannak tudnék elképzelni, mint amilyen a Viva TV zeneileg.
Olyan igénytelennek? :sick:
Érdemes elgondolkodni egy Viva Rádión. Azok a remek zenék, és hasonlóan színvonalas műsorok (csak rádiós formában).
Tuti, hogy minden 13 éves lány kedvence lenne...aztán lehetne reklámozni nyalókát, meg pattanás elleni szarokat...oszt' abból lenne ám pénz! :lol:
Bár van elég sok rádió, ami közel áll hozzá (szar műsorok & szar zenék).
 #40259  Szerző: ravasz

Nem egyenlő vele persze, de a pop és az rnb vonal a legerősebb a CHR formátumban...

Attól is függ, hogy hol nézzük. Angliában valóban nem erős az rnb az ilyen rádiókban, de USA, Franciaország vagy pl. Németország adói tömve van velük. Egy magyar CHR rádiót olyannak tudnék elképzelni, mint amilyen a Viva TV zeneileg. Esetleg kicsit több klasszikus mehetne bele, hogy a tágabb célcsoport 15-39, 15-45 legyen. Szerintem lenne rá kereslet és jövedelmezőbb is lenne. A Roxy brand bőven elviselne egy ilyen váltást.
 #40241  Szerző: ravasz

Snake írta:Azkell rnb a népnek.

no comment :vomit:
Jah. Valszeg ez a felfogása a Roxy irányítótornyában ülőknek is. Ezért a 6%.
 #40240  Szerző: Snake

Azkell rnb a népnek.

no comment :vomit:
 #40239  Szerző: orrhang

Nem nagyon vagyok meglepődve. Csak ugye, amikor kritikát kap valaki, akkor jön és mondja, hogy nem kötelező hallgatni. Tessék visszalapozni, ez lett az eredménye, nem hallgatják/hallgatjuk. A ROXY-nak jelenleg NINCS arculata, semmilyen formában. A rádió pedig nincs összerakva, semmilyen módon! Addig, amíg megengedhető a rádióban az, hogy a reggeli (húzóműsor) felvételről menjen, adott esetben tegnapi megszólalásokkal (naptár..), mindenféle interaktivitást nélkülözve, amíg a délelőttös műsorvezető kénye-kedvére vezeti az adást, akkor, amikor éppen behuppan, addig amíg a hétvége kesze-kusza, amikor a kívánságműsorba nem kérheted azt a dalt, amit classik-ként hallottál és ráadásul ezt élőben közlik is veled, addig, amíg nincsenek jó szignálok és programming, addig ne is várjon senki ettől jobb eredményt. Lehet természetesen, hogy a tulajdonosok az okai annak, hogy így működnek a dolgok, de úgy gondolom azért nagyonis hiányzik egy olyan ember, aki szabályokat hoz és irányítja a dolgozókat, ja és ellenőrzi is.
Kár érte, jó kis rádió lenne!
 #40235  Szerző: lacita

Csak így tovább ROXY!
Best Progressive/House Radio Roxy !!!!! :D
  • 1
  • 192
  • 193
  • 194
  • 195
  • 196
  • 333