Hát nem tudom, lehet, hogy savanyú a szőlő, de nekem erőltetett dolog ez a fajta szignálpark! Mert pl vannak az angol nyelvű zenék, mooooondjuk Corona - This is the rhytm of the night....ez tök jól hangzik angolszász nyelven...de magyarul elég tróger... Biztos jó az R1, de engem ki lehet kergetni a világból a sok feka zenével...Tényleg ezek az igazi mai slágerek? Akkor igencsak ízlésficama van a világ.... Mindegy! És hogy az alattam szóló gondolatmenetét kövessem...szerintem is a helyi rádiós munkában van az erő! Kit érdekel például nálunk amikor Szolnokon az Ady Endre úton állok a dugóban, hogy Pesten az Andrássy-n trafi.... Kössssz! Itthon szerintem ez a helyi vs. országos rádiózás két külön fogalom, csak összemossák... számomra két teljesen más műfaj! Amit a helyi megcsinálhat (közvetlenebb, zeneileg is nyitottabb lehet mivel kisebb közönséghez szól, helyi történéseket mond el stb... stb... ) azt egy országos nem és ugyanez fordítva! HAJRÁ HELYI RÁDIÓK! Csak ezt tudom írni zárásként!