Legalább nem kell érte fizetni. Annyira béta verzió, hogy ez még a 4 színű monitorokra van optimalizálva. 

"Csak egészség legyen meg térerő!"
LuciFerko írta:http://www.roxy.huEz nem béta, ez omega verzió.
SzD írta:Nem arra gondoltam, hogy a Roxy-s zenék nagyon népszerűek lennének, hanem arra, hogy a radiocafé által játszott zenéknél populárisabbak. (Még.)Értem, és igazad is van.
SzD írta:Azért lehet, hogy a Roxy-t nem kellene összehasonlítani a café-val. Addig oké, hogy rétegrádiók, de a café talk rádió, ami kicsit "nehezebben emészthető" az emberek többségének. Arról nem is beszélve, hogy az általuk játszott zene nem olyan populáris, mint a Roxy zenéi.Szerintem az utolsó mondatod hibádzik... én a Roxy zenéit sem mondanám populárisnak. Egy szűk (és talán egyre szűkülő) réteg az, aki szereti a dance/house vonalat és hajlandó ezt FM rádióból hallgatni. Ezen vegetál két rádió, amiből az egyiken igényesebb a műsor, a másikat meg Roxynak hívják és a nevéből él. Bocs, él, azaz elér 6%-ot a célcsoportjában.
Snake írta:Mihez képest? Pl a Cafe tekinthető egy ugyanilyen rétegrádiónak és kb 4x akkora területen fogható, mégis mennyien hallgatják?A Café, Jazzy és a többi 2%-os rádiók prémiumrádiók, azaz egy nagyon jól körülhatárolt célcsoportjuk van, pl jazz zene kedvelők. Mivel nagyon jól körülhatárolt réteg a célcsoport, ezért kevés a meddőszórás, hatékony a kommunikáció. (Ellenben ezekben a médiumokban a reklámidőt drágábban is értékesítik.)
Így is lehet gonolkozni.
Ez a nagyon gyatra eredmény akkor kb 150.000ember.
Snake írta:Mihez képest? Pl a Cafe tekinthető egy ugyanilyen rétegrádiónak és kb 4x akkora területen fogható, mégis mennyien hallgatják?A Café, Jazzy és a többi 2%-os rádiók prémiumrádiók, azaz egy nagyon jól körülhatárolt célcsoportjuk van, pl jazz zene kedvelők. Mivel nagyon jól körülhatárolt réteg a célcsoport, ezért kevés a meddőszórás, hatékony a kommunikáció. (Ellenben ezekben a médiumokban a reklámidőt drágábban is értékesítik.)
Így is lehet gonolkozni.
Ez a nagyon gyatra eredmény akkor kb 150.000ember.