RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#40541  Szerző: Ghee

Legalább nem kell érte fizetni. Annyira béta verzió, hogy ez még a 4 színű monitorokra van optimalizálva. :hehe:
 #40537  Szerző: Cicoo

LuciFerko írta:http://www.roxy.hu
:shock:
Ez nem béta, ez omega verzió. :shock: Pixelszennyezés. Sír a monitor, komolyan. Tartalmilag meg.. ez most egy rádió weblapja, vagy valami közösségi portál? Döntsék már el! Csak azért, mert eddig mindkettőnek ürülék.
 #40428  Szerző: ravasz

SzD írta:Nem arra gondoltam, hogy a Roxy-s zenék nagyon népszerűek lennének, hanem arra, hogy a radiocafé által játszott zenéknél populárisabbak. (Még.)
Értem, és igazad is van. :yes:
 #40427  Szerző: SzD

Nem arra gondoltam, hogy a Roxy-s zenék nagyon népszerűek lennének, hanem arra, hogy a radiocafé által játszott zenéknél populárisabbak. (Még.)
 #40426  Szerző: ravasz

(bocs, hogy az egyik hozzászólásom duplázódott. törölhető ezzel együtt)
 #40425  Szerző: ravasz

SzD írta:Azért lehet, hogy a Roxy-t nem kellene összehasonlítani a café-val. Addig oké, hogy rétegrádiók, de a café talk rádió, ami kicsit "nehezebben emészthető" az emberek többségének. Arról nem is beszélve, hogy az általuk játszott zene nem olyan populáris, mint a Roxy zenéi.
Szerintem az utolsó mondatod hibádzik... én a Roxy zenéit sem mondanám populárisnak. Egy szűk (és talán egyre szűkülő) réteg az, aki szereti a dance/house vonalat és hajlandó ezt FM rádióból hallgatni. Ezen vegetál két rádió, amiből az egyiken igényesebb a műsor, a másikat meg Roxynak hívják és a nevéből él. Bocs, él, azaz elér 6%-ot a célcsoportjában. :gülü2:
 #40423  Szerző: ravasz

Snake írta:Mihez képest? Pl a Cafe tekinthető egy ugyanilyen rétegrádiónak és kb 4x akkora területen fogható, mégis mennyien hallgatják?

Így is lehet gonolkozni.
Ez a nagyon gyatra eredmény akkor kb 150.000ember.
A Café, Jazzy és a többi 2%-os rádiók prémiumrádiók, azaz egy nagyon jól körülhatárolt célcsoportjuk van, pl jazz zene kedvelők. Mivel nagyon jól körülhatárolt réteg a célcsoport, ezért kevés a meddőszórás, hatékony a kommunikáció. (Ellenben ezekben a médiumokban a reklámidőt drágábban is értékesítik.)

A Roxy minden 15-29 közöttihez kíván szólni, legalábbis legjobb tudomásom szerint, tehát nem prémiumrádióként működik. Ennek ellenére a hallgatottsága felülről súrolja az ilyen rádiók szintjét. :S

Mihez képest? A Tavaly ilyenkori eredményhez képest pl...

Szerintem a Rise vitte le nagyon a hallgatottságukat. Nagyon jó a Roxy minden tekintetben, kivéve a talán legfontosabbat: programming!
 #40422  Szerző: SzD

Azért lehet, hogy a Roxy-t nem kellene összehasonlítani a café-val. Addig oké, hogy rétegrádiók, de a café talk rádió, ami kicsit "nehezebben emészthető" az emberek többségének. Arról nem is beszélve, hogy az általuk játszott zene nem olyan populáris, mint a Roxy zenéi.
 #40421  Szerző: ravasz

Snake írta:Mihez képest? Pl a Cafe tekinthető egy ugyanilyen rétegrádiónak és kb 4x akkora területen fogható, mégis mennyien hallgatják?

Így is lehet gonolkozni.
Ez a nagyon gyatra eredmény akkor kb 150.000ember.
A Café, Jazzy és a többi 2%-os rádiók prémiumrádiók, azaz egy nagyon jól körülhatárolt célcsoportjuk van, pl jazz zene kedvelők. Mivel nagyon jól körülhatárolt réteg a célcsoport, ezért kevés a meddőszórás, hatékony a kommunikáció. (Ellenben ezekben a médiumokban a reklámidőt drágábban is értékesítik.)

A Roxy minden 15-29 közöttihez kíván szólni, legalábbis legjobb tudomásom szerint, tehát nem prémiumrádióként működik. Ennek ellenére a hallgatottsága felülről súrolja az ilyen rádiók szintjét. :S

Mihez képest? A Tavaly ilyenkori eredményhez képest pl...

Szerintem a Rise vitte le nagyon a hallgatottságukat. Nagyon jó a Roxy minden tekintetben, kivéve a talán legfontosabbat: programming!
  • 1
  • 190
  • 191
  • 192
  • 193
  • 194
  • 333