RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#40522  Szerző: lali87

djlacee írta:Én egyetlen Bumeráng plakátot láttam, és tényleg sz_r helyen volt. A Class plakátok meg már eltűntek, helyettük Mesterházy Attila van :hehe:
Hiába tele vannak profi szakemberekkel max pontot kaptak az ORTT-től.....
...nem ciki??? A "legnagyobb országos rádió" nem képes lekommunikálni saját magát....
 #40519  Szerző: djlacee

Én egyetlen Bumeráng plakátot láttam, és tényleg sz_r helyen volt. A Class plakátok meg már eltűntek, helyettük Mesterházy Attila van :hehe:
 #40518  Szerző: lali87

djlacee írta:promóció nélkül? és az óriásplakátok?
Hát igen ha nagyon keresek akkor találok Neo-s plakátot :) Szinte kivétel nélkül sz@r olcsó helyeken, és ha nem figyelsz észre sem veszed.....1-2 újságban volt hírdetés is....és néha cikkeztek is róluk....
De olyan átfogó médiakampány nem volt mint ClassFM esetében....
2 hónapja ahova nézek ClassFM még a csapból is Class víz folyik :)
Borzalmasan öttlettelen de átfogó kampány nem lehet nem észrevenni....
ClassFM tv reklámokat vagy 50x láttam Neo-s reklámot 1x se azt sem tudom vetítik-e?? http://neofm.hu/?lapid=8
A Neo kezdeti lebőgésénél már csak a PR-osztálya szarabb..... :unott:
 #40505  Szerző: ravasz

djlacee írta:
lali87 írta:Ahhoz képest, hogy másfél hónappal később indultak, uborkaszezon közepén,
mindenféle promóció nélkül, a Bumeráng nem is áll vészesen.....A Bumeráng hozza azt a "stílust" amit az elmúlt tíz évben toltak.....pár hónap és a régi lesz a felállás... :gonosz:
promóció nélkül? és az óriásplakátok?
Plusz január elejétől volt a "Naaaagy Bumeráng Visszaszámlálás", valamint a sajtóban is elég nagy nyilvánosságot kapott.
 #40503  Szerző: mgabor

lali87 írta:Ahhoz képest, hogy másfél hónappal később indultak, uborkaszezon közepén,
mindenféle promóció nélkül, a Bumeráng nem is áll vészesen.....A Bumeráng hozza azt a "stílust" amit az elmúlt tíz évben toltak.....pár hónap és a régi lesz a felállás... :gonosz:
a sláger megszűnésétől kezdve az egész neo-s indulásig attól harsogott nap mint nap a sajtó, hogy mi lesz bochkorékkal, mint ahogy a neo-s indulás is téma volt, meg igen, az óriásplakátok, ehhez képest balázsék meg csak folytatták, ahol abbahagyták, és mégis.
na, lehet kiderül, hogy mégse olyan mindenhatóak bochkorék, és tényleg csak a megszokás tartotta meg a hallgatóik nagy részét... egy legenda vége :)
 #40502  Szerző: djlacee

promóció nélkül? és az óriásplakátok?
 #40492  Szerző: lali87

Ahhoz képest, hogy másfél hónappal később indultak, uborkaszezon közepén,
 #40357  Szerző: SzD

Mondjuk Fehérváron mindig is a Fehérvár Rádió és a Rádió1 volt igazán hallgatott...
Meg ott van még a Yo!Rádió is, ami ugyan a méréseknél nem szerepel, de elég hallgatott az is. Főleg Palotán, de Fehérváron is hallottam már üzletekben, stb.
 #40354  Szerző: Kiru

Egy kis kutatást végeztünk nálunk Polgárdin ,hogy kik hol milyen rádiókat hallgatnak és a 2 nagy országos rádiókat csak reggel hallgatják .Napközben inkább a helyi rádiók részesítik előnyben mint a Fehérvár és a Rádió 1-et!Azért ezek is picit jelzésértékűek.Szerintetek??Köszönöm.
  • 1
  • 437
  • 438
  • 439
  • 440
  • 441
  • 584