RADIOSITE Fórum

• Lounge Rádió - Dombóvár - 98.7 MHz

#52457  Szerző: ravasz

Igaz, hogy az "Enjoy"-t, amióta megy, helytelenül mondják, mert "indzsoj" és nem "endzsoj", de mindegy...
 #52456  Szerző: Zoey

Na érdekes. A stream-ek alapján már mindkét kaposvári frekijük N-Joy néven fut:
N-joy 91.2 MHz Kaposvar (N-Joy Media Group)
N-joy 102.6 MHz Kaposvar (N-Joy Media Group)

Eldönthetnék már, mi a rádió neve. A rádióban meg akármi lehet (Enjoy/N-Joy), hiszen ugyanúgy mondják...
 #43536  Szerző: ravasz

Höhö, mintha most nem lenne az... ez az arculatváltás is... hát, enyhe kifejezés, hogy elcsépelt lett.

Az egyedüli élet az N-Joy adókon a pénteki és szombati NiteRise. :D
 #43535  Szerző: wuderscher

Zoey írta:De a struktúra jó, hogy van azért még ilyen adó, ami ilyesmi zenéket játszik, de szerintem költséghatékonyabb lenne, ha műsorvezetés sem lenne rajta (nem mintha most olyan sok lenne), mint anno a Sztáron. Valószínűleg aki ezt a rádiót választja és nem a másik N-Joy-osat, az úgyis a zenék miatt teszi ezt, nem a szöveg miatt.
Nem lenne egy kissé akkor élettelen a rádió?
 #43523  Szerző: Zoey

Fura, hogy átnevezték anno az N-Joy Classic-ot, de maradt minden a régi... Sőt, az N-Joy birodalom honlapján még mindig Classic néven szerepel. Mondjuk arra a honlapra még Miskolc sem került fel, holott Szeged ott van.
Na mindegy, szerintem a Classic név maradhatott volna, a zenék miatt. Marketing szempontok lehettek, amik miatt nevet változtattak? És akkor most ez az N-Joy, a másik az Enjoy, vagy fordítva? :o
De a struktúra jó, hogy van azért még ilyen adó, ami ilyesmi zenéket játszik, de szerintem költséghatékonyabb lenne, ha műsorvezetés sem lenne rajta (nem mintha most olyan sok lenne), mint anno a Sztáron. Valószínűleg aki ezt a rádiót választja és nem a másik N-Joy-osat, az úgyis a zenék miatt teszi ezt, nem a szöveg miatt.
 #40582  Szerző: ravasz

Na szól is a NiteRise. :)
 #40566  Szerző: Zoey

VidámSrác írta:
Zoey írta:a 103 Sztárnak méginkább, hiszen a hallgatottsági adatok azt tükrözik, hogy nem igazán ismerték meg az emberek az új Sztárt, alig nőtt a hallgatottsága, és talán új névvel jobban felfigyelnének rájuk.
talán, de az a valószínűbb, hogy marketing nélkül akármilyen névvel is, csak egy távvezérelt árnyékrádió marad a sztár fm miskolcon.
Na igen, a marketing a másik, sőt, fontosabb dolog...
 #40565  Szerző: VidámSrác

Zoey írta:a 103 Sztárnak méginkább, hiszen a hallgatottsági adatok azt tükrözik, hogy nem igazán ismerték meg az emberek az új Sztárt, alig nőtt a hallgatottsága, és talán új névvel jobban felfigyelnének rájuk.
talán, de az a valószínűbb, hogy marketing nélkül akármilyen névvel is, csak egy távvezérelt árnyékrádió marad a sztár fm miskolcon.
 #40563  Szerző: Zoey

Valóban jó tlet lenne az egységesítés. A streamstat-on is már az N-Joy kategóriában N-Joy Kaposvár és Enjoy Kaposvár-t írnak. Hogy ott mi lesz, az tényleg jó kérdés, de a Pluszok és Sztárok N-Joy-osítása szerintem nyerő lenne. Már csak a hálózat és egységes arculat miatt is, na meg pl. a 103 Sztárnak méginkább, hiszen a hallgatottsági adatok azt tükrözik, hogy nem igazán ismerték meg az emberek az új Sztárt, alig nőtt a hallgatottsága, és talán új névvel jobban felfigyelnének rájuk.
 #40509  Szerző: ravasz

Szerintem ebből hálózat lesz, mert sehol sem mondanak frekvenciát már a szignálokban. Megjegyzem nem (lenne) rossz ötlet.

Valamelyik kaposvári frekvenciától meg megválnak pl, vagy bérbe adják a Máriának vagy a Klubnak, hogy ne jelentsen konkurenciát. Vagy franchise a Juventus-szal. Ez se lenne rossz.

Kár, hogy csak találgatok, valaki megmondhatná mi van.
  • 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 62