Zsolt írta:
Örülök, hogy a szakértelem óriásplakátok ragasztgatásában rejlik.
Nem magáról a "plakátragasztásról" van szó...A NeoFM-mel mint eladásra váró termékkel nagyon ritkán találkozom. Több kint maradt Sláger Rádió veled vagyok plakátot látok mint NeoFM-eset... Sehol nincsenek a Class "marketing gépezetéhez" képest ők ott vannak (voltak) mindenhol....
És a szakmájuk a reklám, csak ahhoz hogy el tudják adni a "hüvelygombakrémet" ahhoz előbb magukat kellene.....
Cicoo írta:
Egyébként meg szar olcsó helyen? Miért, hová kéne ragasztgatni? Vagy járják a várost autókkal, és rájuk szerelt hangosbemondókból üvöltessék a Neo-t vagy a promójukat, mint nálunk a tollfelvásárlós autó?
A legtöbb plakátjukat úttal párhuzamos felületekre tették, én is csak véletlen vettem észre.....ezeket autóbol nem látod
Cicoo írta:
A média tele volt vele, hogy lecserélik a két országos rádiót, aki meg annyira nagyon szerette a Bumerángot, az úgyis megtalálta magának. Vagy talált helyette mást.
Nagyon sok ember az első pillanatban kikapcsolta a Neo-t mikor indult,
sok ismerős csak februárban kezdte hallgatni a Neo-t. A Bumeráng a cirkusz lecsengése után jóval kezdett, nem volt a Neo-n kívül a többi médiában szó róluk...talán egy-két bulvárcikk...ezzel le is tudták a bevezetést....Nomeg volt a nagy visszaszámlálás....ami azoknak szólt akik akkor is hallgatták a Neo-t (tehát ez új hallgatót nem generált....)