RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#40756  Szerző: Cicoo

roxy írta:Aloha,

szeretném megkérdezni Tőletek, hogy alacsony költségvetésből melyikőtök tudna összedobni egy jobb, beta verziós weblapot, addig amíg a rendes (igaz késik már egy ideje) weblap meg nem születik! :gülü2:

Cicoo? Te amúgy is annyira vágod a témát! :geek:
Minek új weblap? Teljesen jó volt a régi, csak fel kellett volna tölteni tartalommal. Ennyi. Csinálhattok akármilyen weblapot, de ha az információtartalma 0, akkor semmi értelme nincs.
 #40699  Szerző: Ghee

szeretném megkérdezni Tőletek, hogy alacsony költségvetésből melyikőtök tudna összedobni egy jobb, beta verziós weblapot, addig amíg a rendes (igaz késik már egy ideje) weblap meg nem születik! :gülü2:

Ti is csináljatok blogot, mint annak idején a Neo nem tette annyira, amennyire szerette (?) volna. Az aztán tényleg nem kerül sokba. :)
 #40696  Szerző: erogen

Ha annyira alacsony a költségvetés minek új weblap?A régivel mi baj volt?
 #40695  Szerző: roxy

Aloha,

#40609  Szerző: djlacee

Az utolsó az azért kemény :lol:
 #40562  Szerző: tomee

Egyébként, ha a R1 meglépte, hogy mindent játszik, amit az elmúlt 10 évben játszott, akkor a Roxy is simán megcsinálhatná ezt a saját maga által játszott zenékből, hozzácsapva az aktuális slágereket. Persze, igényesen szortírozva.
Plusz normális reggeli műsor, szignálpark bővítés, friss mixek heti rendszerességgel (ugye Jován?!), hétvégi műsorvezetés, slágerlista.
Többek között valószínűleg ezért a 6%. Legalábbis én hallgatóként ezeket hiányolom, de nagyon.
 #40542  Szerző: tomee

A microsite igényesebb volt, reméltem hogy minimum olyan lesz, de nem lepődtem meg ezen sem. Hiába, válság van... A Roxynál meg már vagy 6 éve.
  • 1
  • 189
  • 190
  • 191
  • 192
  • 193
  • 333