Na igen,Miskolc rádióiról nem vagyok képben,én is csak a félegyházi példát tudom -és merem is- írni. Ha már szó volt a kisköz-kerrádiók közötti versenyhelyzetről,mert létezik,hadd védjem meg a Smile-t. Nem a Smile indította,és szította anno a versenyhelyzetet. A kerrádió kezdett gyártani ''mosolyellenes'' szignálokat,amire -emlékeim szerint- a Smile vonta kérdőre őket,hogy ezt mért kell?! Válasz: -Igazatok van.. Szignálokat kivették,de születtek újak. A Smile,csak tette-teszi a dolgát. Szórakoztat,amit,egy fillér befektetés nélkül tesz. Itt, ''csak'' olyan ötletek valósulnak meg,amelyek lehetősége minden rádió előtt adva van. S a környéken úgy látszik,erre irigykednek.. Ezt,tudom,mert én is büszke!! Smile-os vagyok! Konkurenciáknak is íme egy ötlet,ingyen: A műsorvezetőn ne azt halljam,hogy sz@rik a hallgatóra,befásult unalmas p.cs,s lehet feljebbmegy a hallgatottság is.. Mellesleg itt MÉG MINDÍG NEM A FELCSAVART TELJESÍTMÉNY volt probléma. Nemtom kinek hány osztálya van,de leírom közérthetően: Olyan technikát akarnak velünk kötelezőszerűen megvetetni,amit az egész országban alig használ valaki,és még TÖRVÉNY SINCS RÁ! Bocs,ha durván fogalmaztam,de egyesek nagyon leragadtak a wattoknál,inkább az ITU-412-ről kéne eszmecserét folytatni,nem? A. T.