RADIOSITE Fórum

• upc kábeltv

#40751  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Mauro írta: Miért ott hogy van megoldva?
Ha jól tudom, ott van egy külön menüpont, amiből megnyílik az HBO Digital. Nem tudom, hogy UPC-nél is így lesz vagy esetleg a videotárba lesznek berakva a filmek.
Majd elválik.
 #40749  Szerző: mlaszlo

Mauro írta: Miért ott hogy van megoldva?
Ha jól tudom, ott van egy külön menüpont, amiből megnyílik az HBO Digital. Nem tudom, hogy UPC-nél is így lesz vagy esetleg a videotárba lesznek berakva a filmek.
 #40748  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Mauro írta:Ez HBO digital lesz akkor?
Valószínűleg igen, de hogy ugyanúgy lesz-e megvalósítva, mint az IPTV-n, azt nem tudom.
Miért ott hogy van megoldva?
 #40745  Szerző: mlaszlo

Mauro írta:Ez HBO digital lesz akkor?
Valószínűleg igen, de hogy ugyanúgy lesz-e megvalósítva, mint az IPTV-n, azt nem tudom.
 #40742  Szerző: Mauro

Ez HBO digital lesz akkor?
 #40741  Szerző: mlaszlo

Az HBO népszerű filmjei, sorozatai március 15-től a upc videotárban is elérhetők, ingyenesen a digital HBO MaxPak előfizetők számára!
Kép
 #40483  Szerző: Mauro

djlacee írta:
Mauro írta:VOD amúgy nem megy még vidéken. Ez van sajna.
Tudom, de eddig csak a beltéri írta ki UPC feliratot, ha megnyomtam az ON DEMAND gombot, most meg belép az EPG-be.
Ja ez nem tudom mitől van.
 #40475  Szerző: mlaszlo

Mauro írta:
djlacee írta:
Mauro írta:Ma ma elkezdték tesztelni a Russia Today csatornát.
Hányason? Mert csatornalistában még nincs.
Amúgy ha megnyomom a távirányítón az ON DEMAND gombot, akkor a műsorújság jön be.
Nem tudom nekem is úgy mondták. De mindjárt meg kérdem. VOD amúgy nem megy még vidéken.
Ez van sajna.
A Russia Today még csak tesztként került fel, UPC-s box-al nem nézhető még. Hivatalosan április 15-től kerül be a világ csomagba. Ez egy angol nyelvű hírcsatorna.

A legfrissebb infók szerint nyár közepéig a legtöbb szolgáltatási területen elindul a VOD.
  • 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 103