Nekem nem célom a munkádat, vagy bármit is kritizálnom, de úgy érzem, hogy te egy ilyen rádiónak vagy kitéve, legalábbis egy olyannak, amit bennünk is látsz...Nem vagyok, mert már kb 1 éve kiszálltam a biznicből, de nap,mint nap hallom a kollégáktól kereskedelmi és kisköz oldalról is, hogy egyik szidja a másikat és - habár lehet, hogy csak én ismerek ilyen mentelitású kisközzel rendelkező embereket - a kisközösök mindig világuralmi terveket szőnek és azt, hogy majd ők most megmutatják. Uh ezt a pontot
Ha így van, akkor lehet, hogy bennetek van a hiba, ha egy kisközösségi rádió tud győzedelmeskedni feletettekát is ugorhatjuk.
A 30km-t nem tudom honnan vetted... ha számolunk... fizikailag sem tudnánk akkorát szólni. Szóval lehet, hogy elolvastad, amit írtam, de akkor vagy értelmezni nem tudtad, vagy csak megérteni nem akarodNem tőletek vettem, általánosítottam + végeztem egy kis fejszámolást, hogy mekkora vételkörzetről lehet szó, az alapjául a miskolci és debreceni (Avas és Jazz FM) viszonyokat vettem figyelembe. Lehet csak 15-öt kellett volna mondanom.
800kW)800 W akart lenni
ezek nyilván a te szempontjaid, de szívesen megismerném a másik oldalt is.
Elnézést előre is én alapvetően kisközellenes vagyok, mert és tisztességes verseny párti vagyok. A kisköznek semmi értelmét nem látom. Oktatási céllal adnám csak oda bárkinek is