RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#40942  Szerző: moha

Lucifer odavagy ezzel az IP címmel, csak azt nem értem, miért akarod elterelni a szót a hozzászólás tartalmáról, nem mindegy neked, hogy hányan írnak eg IP-címről, mert szerintem itt nem az a lényeg.
 #40941  Szerző: Bongyolka

Csak a Balogh kollega :yeah: :yeah: :yeah: Somogyi :sick:
 #40940  Szerző: LuciFerko

Kép :gülü2:
 #40939  Szerző: moha

Személyes indíttattás, egy IP cím, hát azt kell mondjam tévedsz. Elég megnézni a két hozzászólást,van egy kis stílusbeli különbség, legalábbis szerintem. Ehhez a témához nincs szükség semmi féle személyeskedésre, elég csak hallgatni a rádíót, és a tények, ill a kimondott "S" betűs szavak, magukért beszélnek, bár ez csak egy vélemény, persze nem személyes és lehet csak az én hallószervem érzékeny erre a dologra.
 #40938  Szerző: LuciFerko

apa kezdődik...
 #40937  Szerző: Ghee

Miért van olyan megérzésem, hogy hamarosan itt 100m-es, fórumos ámokfutás lesz? :gonosz:

#40936  Szerző: SzD

Bongyolka írta:Szd ki vagy te?
Én az vagyok, aki azt sem érti, hogy mi az oka annak, hogy amikor valaki nem tud értelmes dolgokat mondani, akkor elkezdi sértegetni a másikat, mert azt hiszi, azzal bármit is elérhet. Pedig valójában csak önmagát égeti le.
 #40935  Szerző: LuciFerko

SzD írta:Miért van olyan érzésem, hogy ez a két üzenet egy IP címről jött, és valami személyes indíttatás van benne? :sealed: Több néven hatásosabb a mondanivaló? Szerintem nem. Soha nem értettem az ilyeneket... (Ha tévedtem, akkor kövezzetek meg!)
jók a megérzéseid.
 #40934  Szerző: Bongyolka

Szd ki vagy te? A texasi copo vagy Tj hoker hogy nyomozzol ip címek után. Ennyi erővel elmehetnél rendőrnek is mert az iq-d már meg van hozzá. :gülü2:
  • 1
  • 197
  • 198
  • 199
  • 200
  • 201
  • 260