RADIOSITE Fórum

• Híd Rádió - Telkibánya - 100.6 MHz (12:00-16:00)

#4141  Szerző: nyikolaj

:cry:
 #4139  Szerző: centerweb

Kovezzetek meg,de szerintem a Hid, elég jo rádio lesz.
hát még akármi kisülhet még belőle...lehet hogy pár hónap múlva becsődöl...
És a zenék se olyan rosszak
ja, a zenei kínálat nem rossz
De miért nem Miskolcra csinálták?
mert nem volt üres frekvencia, amit meg tudtak volna pályázni. mondjuk ha lett volna se tudták volna most.
 #4137  Szerző: nyikolaj

Kovezzetek meg,de szerintem a Hid, elég jo rádio lesz.És a zenék se olyan rosszak.De miért nem Miskolcra csinálták? :cry: Nem igaz,hogy nem lenne rá igény amikor rádio hiány van,és még ugye lesz is.
 #4132  Szerző: Jani

Obladioblada írta:Hány wattal nyomnak? Nem a hivatalos verzió érdekel, hanem szerintetek? Olyan nincs, hogy ennyire tisztán jöjjön Miskolcon, és a megye többi részén is... Értem, hogy magasan van, de mégis.
Én alig egy hónapja majdnem Újfehértóig fogtam.Persze voltak Nyíregyházáról Debrecen felé haladva is vételi lyukas területek.
 #4095  Szerző: LuciFerko

newm feltétlenül. ill kiseb térerőnél már igen. Ez attól függ, hogy milyen széles a vevő KF szűrője. Alapesetben ez 300 khz.
 #4094  Szerző: t

LuciFerko írta:Elvileg nem... meg ahogy mesélitek elég csúnyán túl is van lökve, 100000000% hogy nem a megengedett 75kHz... van az 140-150 is.
torzulna az nemgyengén, nem?
 #4092  Szerző: centerweb

nálam egy pár méteres koalx kábellel egy K, É-K felé néző szobában sikerült kicsikarnom a sztereó+rds vételt. az a baj, hogy van egy domb közöttünk, és ezért nem jönnek tökéletesen. Kb. Encstől a határig tartó szakaszról való vételekbe zavar be. mondjuk nem olyan súlyos, ezért jön itt gyengébben a 95,4 Express is, mert itt van ez a domb. Még a tetőről a Magoska-hegy látszik, de a Gergely és a Borsó már nem. a domb miatt.
 #4090  Szerző: LuciFerko

Elvileg nem... meg ahogy mesélitek elég csúnyán túl is van lökve, 100000000% hogy nem a megengedett 75kHz... van az 140-150 is.
 #4089  Szerző: centerweb

Obladioblada írta:Hány wattal nyomnak? Nem a hivatalos verzió érdekel, hanem szerintetek? Olyan nincs, hogy ennyire tisztán jöjjön Miskolcon, és a megye többi részén is... Értem, hogy magasan van, de mégis.
Az MR1 is ugyanígy jön, sőt, jobban.
 #4087  Szerző: operator

Hát a hivatalos verziót nem léphetik túl.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 19