RADIOSITE Fórum

• FM-DX

#41037  Szerző: Máté

Nekem is ez a gyanúm...
 #41036  Szerző: donder

Máté írta:Én Szabadkát kizárnám, ugyanis ahhoz elég erős tropo kell hogy szépen jöjjön itt.Csokie-nak igaza van . Egy távoli adó nem jött volna ilyen stabilan mint ez.Mondjuk nálam nem volt kristálytiszta a vétele (Kicsit recsegett) de stabil volt! egyszer sem fédelt el.(monoban jött)
Szerintem akkor egyértelmű! Valamelyik unatkozó gyerek játszadozott egy kicsit a rádióadójával...
Szerkesztve donder által:
Indok: Megszegtem a szabályt! Szóbahoztam a kalózrádiózást! ELNÉZÉST ÉRTE!!!
Módosítom a hozzászolásomat!
 #41034  Szerző: Pasa

Higyjétek már el, nincs azon a frekin SEMMI!!! :x
 #41033  Szerző: Máté

Én Szabadkát kizárnám, ugyanis ahhoz elég erős tropo kell hogy szépen jöjjön itt.Csokie-nak igaza van . Egy távoli adó nem jött volna ilyen stabilan mint ez.Mondjuk nálam nem volt kristálytiszta a vétele (Kicsit recsegett) de stabil volt! egyszer sem fédelt el.(monoban jött)
 #41018  Szerző: csokie

Nem hinném, hogy kb 200 KM-re innen ilyen tisztán tudnánk venni egy Szabadkai adót, de győzzetek meg. (Abban az esetben elfogadom, ha legalább 5 elemes Yagi antennával próbálta valaki.)
 #41008  Szerző: donder

Máté írta:Tuti,hogy Magyar volt ugyanis a számok között volt egy csomó Magyar (a Tankcsapdától kezdve a Mulatós zenékig)Szóval elég éles váltások voltak a zenei stilusok között.
Attól még lehet például Szerb! Pülö: Szabadkai adó
 #41002  Szerző: csokie

Meg egy távoli adó nem szól ilyen tisztán sztereóba :D
 #40999  Szerző: Máté

Tuti,hogy Magyar volt ugyanis a számok között volt egy csomó Magyar (a Tankcsapdától kezdve a Mulatós zenékig)Szóval elég éles váltások voltak a zenei stilusok között.
  • 1
  • 462
  • 463
  • 464
  • 465
  • 466
  • 541