RADIOSITE Fórum

• Class FM

#41524  Szerző: Pasa

csirkebogár írta:Miért nem állítják be már normálisan azt a k. Omnia One procit?
Vagy miért nem szedik ki végleg...
csirkebogár írta:Mikor indultak szuper volt a hangzás, aztán sikerült teljesen tönkretenni.
Így van, 1986-ban, amikor indult a Danubius, tényleg jól szólt (nem volt még processzor). :shock:
Nem fogalmazunk pontosan. "Szuper" hangzás addig volt, amíg nem hajszolta mindenki őrült módon a vételkörzetnövelést. Nem volt tömörítve a zene, és főleg nem volt kompresszálva. A "szuper" hangzás mára maradt a Bartókon meg otthon a CD-játszón (bakelitlemezjátszón, orsós magnón)...
 #41519  Szerző: csirkebogár

Én arra azért kiváncsi lennék, mikor veszik már észre, hogy valami eszméletlenül szarul szólnak? Vagy nem hallják mi jön vissza adásban vagy nem érdekli őket? Miért nem állítják be már normálisan azt a k. Omnia One procit? Mikor indultak szuper volt a hangzás, aztán sikerült teljesen tönkretenni.
 #41500  Szerző: djlacee

Nem tudom hova tenni a linket, ezért ide teszem
http://www.kisalfold.hu/gyori_hirek/on_ ... k/2148016/
 #41229  Szerző: SAM

egon2 írta:Csiszár Jenő műsorát szoktátok hallgatni?
Én szoktam,szeretem a betelefonálós ,beszélgetős műsorokat.
Én is!

Nincs jobb egy rádiósnak, minthogy a hallgatókból táplálkozik a műsora! :)
 #41226  Szerző: egon2

Csiszár Jenő műsorát szoktátok hallgatni?
Én szoktam,szeretem a betelefonálós ,beszélgetős műsorokat.
 #41029  Szerző: SzD

Akkor ez most jó példa...
Sokak szerint, mivel a neten hallgatottabb a Class, ezért az éterben is - röviden, tömören. Viszont a Bumerángot többen hallgatják neten, mint a Morning Show-t. Na most akkor hogy is van ez? ("Költői" kérdés volt...)
 #41025  Szerző: Mipi

ÁÁÁ Ilyen nincs! Hallgatom neten a CLASS-t, éppen a kedven számom ment na akkor adtam rá hangerőt de utána ki is kapcsoltam mert annyira rosszul szólt hogy nem volt benne basszus. Pffff :x
 #41023  Szerző: markfelt

Februárban is lekörözte a teljes(!) lakosság körében a Morning Show a Bumerángot. Igaz az MR1 műsorát fülelik a legtöbben.

15-49-ben is valami ilyesmi lehet a felállás a Bumerángot és a Morning Show-t illetően, Bochkorék szerintem eléggé pofára estek.

http://www.mr1-kossuth.hu/hirek/radio/a ... radio.html

Kép
 #40048  Szerző: Gyurii91

LuciFerko írta:az info pro üvölt ezerrel :D
Meg a RR Actual, Cultural.

Részemről is OFF vége! :blush:
  • 1
  • 412
  • 413
  • 414
  • 415
  • 416