RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#41189  Szerző: lali87

Lehet, hogy félre hallottam, de a mit hallunk szignálban már nincs benne a
"...azt amit máshol nemjáccanak..." részlet??? :roll:
Egyre inkább Slágeres az egész ami nem baj mert szükség van egy ilyen rádióra...csak a név mutat hülyén neo ennek elvileg valami újat kéne jelenteni de nincs benne semmi új....
 #41162  Szerző: Ghee

Kiru írta: Ez itt a lényeg,hogy még így is jobb mint a sláger volt! :D
Addig amíg fel nem veszik végleg a slágerszabású kabátot és nem ragadnak bele a változatlanságba...
 #41118  Szerző: Kiru

mgabor írta:
LuciFerko írta:van már Fiesta is :gülü2: Ez volt az a pont mikor töröltem a hifi memóriájából ezt a rádiót :gülü2:
volt pár reményteli szép hónap, amit még csak nem is hallhattunk profin kidolgozott verzióban, de azért szerettem, bármennyire is földbe lett döngölve... még így is jobb, mint a sláger volt, szóval remélem, nem kurvul tovább, ha csizinszki éva meg vass maja beteszi a lábát, emigrálok :D
Ez itt a lényeg,hogy még így is jobb mint a sláger volt! :D
 #41113  Szerző: mgabor

LuciFerko írta:van már Fiesta is :gülü2: Ez volt az a pont mikor töröltem a hifi memóriájából ezt a rádiót :gülü2:
volt pár reményteli szép hónap, amit még csak nem is hallhattunk profin kidolgozott verzióban, de azért szerettem, bármennyire is földbe lett döngölve... még így is jobb, mint a sláger volt, szóval remélem, nem kurvul tovább, ha csizinszki éva meg vass maja beteszi a lábát, emigrálok :D
 #41100  Szerző: LuciFerko

van már Fiesta is :gülü2: Ez volt az a pont mikor töröltem a hifi memóriájából ezt a rádiót :gülü2:
 #41096  Szerző: Kiru

Visszavág a bumeráng,Bochkorék legyőzték Balázsékat!Mai Blikk meg a szombati Napi Ászban!
 #41090  Szerző: orrhang

Én viszont hallottam tegnap egy szignált, miszerint a Neo-n csak az ismert kedvenc dalokat lehet hallani. Jól megváltozott a véleményük....(majd ők átnevelik a hallgatókat, most úgy látszik a fagyi visszanyalt)
 #41089  Szerző: djlacee

Mi a túró van? Ma reggel még nem hallottam reklámot.
 #41066  Szerző: SzD

Más: tetszik az Ezeröcsi egyik szignáljában, amikor emberek mondják, hogy kiknek a kedvenc műsora, Nagy Sanyi azt mondja, hogy "a munkanélküliek". :lol: Kíváncsi vagyok, mennyi embernek esett le. Főleg azok közül, akiket nem igazán érdekel, hogy ki az állomáshang.
 #41063  Szerző: SzD

Arra gondoltam, hogy a cafénál sem írja ki a médialejátszó a zenék címét, de a honlapon megjelenik. És gondoltam a Neo-nál is direkt van így, hogy inkább nézzék meg a honlapot az emberek. Netán, hogy ott is indul majd az SMS-ben lekérdezős szolgáltatás.
  • 1
  • 434
  • 435
  • 436
  • 437
  • 438
  • 584