RADIOSITE Fórum

• upc kábeltv

#41644  Szerző: mlaszlo

Mauro írta:A képminőség más szolgáltatoknál is gyengébb? Logó végig kint van film alatt?
A logó kint van végig a filmen és más eszközre (pl. videóra vagy DVD-re) rögzítésre sincs lehetőség, mert másolásvédelem van a filmeken.
Ha jól tudom eddig csak IPTV-n indult még el, ott nem tudom milyen lehet a minőség. UPC-n nézhető, de nagyobb tv-n az SD HBO-nak szebb képe van.
 #41636  Szerző: Mauro

A képminőség más szolgáltatoknál is gyengébb? Logó végig kint van film alatt?
 #41609  Szerző: mlaszlo

Kis késéssel ugyan, de elindult az HBO On Demand (régi nevén HBO Digital) a UPC digitális kábel tv-n. A szolgáltatás HBO Max Pak előfizetőknek ingyenes és az HBO aktuális filmtára érhető el. A filmekhez eredeti hangvivő is elérhető, DD hang viszont nem. A képminőség ugyanakkor valamivel gyengébb, mint az SD HBO-n.
Csináltam egy kis videót és néhány képet az új szolgáltatásról, a filmekből viszont részleteket nem tudtam feltenni, mert másolásvédelem van rajtuk:
http://www.youtube.com/watch?v=KWbapxzSTdc
Kép Kép Kép
Kép Kép Kép
 #41282  Szerző: mlaszlo

djlacee írta: Megvolt, azóta sincs
Ha nem jött rendbe, akkor egy gyári beállítást lenne érdemes még megpróbálni.
 #41279  Szerző: djlacee

mlaszlo írta:
djlacee írta:Digitálison valamit bütykölhetnek, mert a csatornákon és a beállításokon kívül semmi se jön be! Se műsorújság, se interaktív, se rádiók... Gondolom, most próbálják belőni az ON DEMAND -ot
Szerintem ez nem amiatt van, próbáld meg esetleg áramtalanítani a box-ot.
Megvolt, azóta sincs
 #41278  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:Digitálison valamit bütykölhetnek, mert a csatornákon és a beállításokon kívül semmi se jön be! Se műsorújság, se interaktív, se rádiók... Gondolom, most próbálják belőni az ON DEMAND -ot
Szerintem ez nem amiatt van, próbáld meg esetleg áramtalanítani a box-ot.
 #41275  Szerző: djlacee

Digitálison valamit bütykölhetnek, mert a csatornákon és a beállításokon kívül semmi se jön be! Se műsorújság, se interaktív, se rádiók... Gondolom, most próbálják belőni az ON DEMAND -ot
 #41182  Szerző: mlaszlo

Mauro írta:Valaki már hiányolta.

http://www.sat.hu/read.php?id=2012
Valóban, a héten Székesfehérváron, Miskolcon, Pécsen és Debrecenben vált elérhetővé a Videotár.
Az HBO Digital bevezetése viszont műszaki okok miatt előreláthatólag egy hetet csúszik. A jelenlegi infók szerint 22-én indul el.
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 103