RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#41250  Szerző: ravasz

Rádiós írta:Újrafestették. Ennyi történt az oldallal. A hallgató meg benyalja. Ez nem került sok zsébe.
Ó, de szar. Ennél azért többet vártam... :S
 #41248  Szerző: Rádiós

Újrafestették. Ennyi történt az oldallal. A hallgató meg benyalja. Ez nem került sok zsébe.
 #41243  Szerző: mlaszlo

ravasz írta: Ugye azt nem gondolja senki, hogy ha változtatnak is valamit a zenei stílusban, akkor azt egyik napról a másikra fogják???

Nem hülyék ám a Rádió1 fejesei...

Egyébként Györke Attila délutáni műsora egész jó, főleg, hogy van téma is és kicsivel interaktívabb, mint eddig.
Nem vártam radikális változtatást, de március elején mintha változatosabb lett volna a zenei kínálat, akkor is többségben a korábban is játszott zenék mentek, de volt közben mindig egy-egy új szám (a 2000-es évek elején az R1-en is játszottak közül) és szerintem ez jó volt. Most viszont mintha ezek eltűntek volna és ismét csak az a szűk rotáció menne :(
 #41233  Szerző: ravasz

mlaszlo írta:
Cicoo írta:Csak szerintem lett tragikus a hírek alatti bed?
Szerintem egész jó lett, viszont zenei téren úgy érzem, mintha március első heteihez képest visszalépés lenne. Ismét csak a március előtt is játszott számok mennek :(
Ugye azt nem gondolja senki, hogy ha változtatnak is valamit a zenei stílusban, akkor azt egyik napról a másikra fogják???

Nem hülyék ám a Rádió1 fejesei...

Egyébként Györke Attila délutáni műsora egész jó, főleg, hogy van téma is és kicsivel interaktívabb, mint eddig.
 #41209  Szerző: donder

Mikor lesz kész az "újratöltés"?? (weboldalra céloztam)
 #41205  Szerző: mlaszlo

Szerintem egész jó lett, viszont zenei téren úgy érzem, mintha március első heteihez képest visszalépés lenne. Ismét csak a március előtt is játszott számok mennek :(
 #41202  Szerző: djlacee

ravasz írta:Cicoo: sztem kifejezetten jó lett!
djlacee: igen, reggel 6-tól 9-ig félóránként van hírbokk.
Ja, az mennyiség :lol: már emlékszem, a Kukoriban
 #41201  Szerző: ravasz

Cicoo: sztem kifejezetten jó lett!
djlacee: igen, reggel 6-tól 9-ig félóránként van hírbokk.
 #41194  Szerző: djlacee

Hírek? A Rádió1-en?
 #41192  Szerző: Cicoo

Csak szerintem lett tragikus a hírek alatti bed?
  • 1
  • 398
  • 399
  • 400
  • 401
  • 402
  • 482