RADIOSITE Fórum

• Radio Express

#41317  Szerző: VidámSrác

centerweb írta:A Max megerositette, ok fognak a tovabbiakban szolni ezen a frekvencian.
egy darabig legalábbis. (csak látnám ezt a hatósági előterjesztések között. de nem látom. biztos legális a dolog.)
 #41315  Szerző: centerweb

A Max megerositette, ok fognak a tovabbiakban szolni ezen a frekvencian.
 #41303  Szerző: Obladioblada

Zoey írta:Mert biztos nem kevés pénzbe kerül...
Hidd el, nem olyan sok az, simán el tudom képzelni, hogy valaki bagóért veszi át majd a frekvenciákat. A jelenlegi tulajnak már akkor is megéri, hiszen, jelen állás szerint napról napra gyűlik a mínusz.
VidámSrác írta:leginkább annak okán érdekes ez a történet, hogy a max kereskedelmi, az express pedig jelenleg közműsorszolgáltató adó. innentől pedig mindenki továbbgondolhatja az összekapcsolódás tartósságát a jövő tekintetében.
Igen. Bár a közszolgálatiság, mint fogalom, nem zavarta az express tulajdonosait sem. Majd befizetik (ha befizetik) ők is, a két-háromhavonta esedékes (elmúlt két-három évi gyakorlatnak megfelelő) 50-100 ezer forintot az ortt-nek, mert nem szolgáltatnak adatot.

Ja, és kíváncsi leszek a tokaji és pataki frekiken elhangzó debreceni útinformációkra. Nagy előrelépés lesz ez az eddigi miskolci útinfóhoz képest.
 #41302  Szerző: orrhang

Nem csapott le az semmire, max csak akart.
 #41301  Szerző: Luigi

A tokaji és a sárospataki frekvencián fog szólni a max (tehát amikre nem "csapott le" a Radio Jam)
Most reggel tökéletes minőségben szólt, az RDS is a valós infókat közli.
 #41299  Szerző: VidámSrác

leginkább annak okán érdekes ez a történet, hogy a max kereskedelmi, az express pedig jelenleg közműsorszolgáltató adó. innentől pedig mindenki továbbgondolhatja az összekapcsolódás tartósságát a jövő tekintetében.

egyébként a napirend szerint ezen a héten éppen a hegyalja médiát (tokaj, sárospatak) elemezgette az ortt, ami vagy újabb pénzbüntetést eredményez vagy valamilyen drasztikusabb megoldást. mindenesetre eddig bőven volt türelem a hivatalban.
 #41294  Szerző: Zoey

operator írta:Már csak a 93.6 sorsára leszek kíváncsi.
Én örülnék a Maxnak, ha már nincs tényleges helyi rádió, mert bár nem hallgattam ma sokat a Maxot, de egész jó volt. De azért fura nekem, hogy egy nem pesti, nem hálózatos, megyeszékhelyi rádió más területeken terjeszkedik. Mert biztos nem kevés pénzbe kerül...
 #41291  Szerző: operator

Már csak a 93.6 sorsára leszek kíváncsi.
 #41290  Szerző: centerweb

Na jó, a moduláció az talán net, így első blikkre a minőség kb. a MAX stream bitsűrűségének felel meg.
És pluszban még a volt Expresses adásproci is rá lehet rakva, mert elég furán "lüktet".
 #41288  Szerző: centerweb

RDS PS: telefon és sms szám fut benne, valamint hogy "RADIOMAX" és "101,8MHz". Az RT továbbra is a régi.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 97