csokie írta:Sokallom az árát így mostEzek valóban nem túl olcsó eszközök, de sajnos jelenleg a DVB-T vevők árai is viszonylag magasak.Akkor inkább DVB-T vevő az egyikre. Hosszú távon az éri meg szerintem.
csokie írta:Sokallom az árát így mostEzek valóban nem túl olcsó eszközök, de sajnos jelenleg a DVB-T vevők árai is viszonylag magasak.Akkor inkább DVB-T vevő az egyikre. Hosszú távon az éri meg szerintem.
csokie írta:Olyat hol szerezhetek be? Mennyibe kerül kb?Innen lehet rendelni:
csokie írta:Úgy néz ki akkor, hogy megmarad ez mint szamáron a fül. Vagy valamelyik TV-re veszek DVB-T Dekódert inkább. Jobb mint a semmi meg a minősége is jobb, mint a Kábel-TV.Az is egy megoldás, viszont a DVB-T-hez valószínűleg szükség lesz egy tetőantennára is. Nem tudom, hogy a 4 tv-n egyidőben szoktatok-e különféle műsorokat nézni, mert ha nem, akkor még egy vezetéknélküli AV jeltovábbító is szóba jöhet.
csokie írta:Én is arra tervezem a váltást, csak állítólag 4 tv-re 2 előfizetés kell. Annyit meg nem tudok bevállalni.Ez sajnos így van, egy előfizetéshez maximum 3 beltérit biztosítanak (1 benne van a havidíjban, további kettő pedig bérleti díj ellenében kérhető), hasonlóan a T-Sathoz. Ha mind a 4 tv-re kell az összes csatorna, akkor csak a kábel tv jöhet szóba.
csokie írta:Szomszédéknál dettó, mostanába szinte mindig téma a kerítés mellett.UPC Direct-re váltottunk, aminek ugyan gyengébb valamivel a képminősége, mint a digitális kábel tv-nek, ami inkább az új LCD tv-ken vehető észre (mert itt jobban tömörítve vannak a csatornák, de remélhetőleg a Thor műholdra költözés után ez javulni fog), viszont hasonló áron jobb kínálatot kaptunk és ami a fő szempont volt, hogy itt nem jellemző a kiesés (csak nyári zivataroknál esetleg, amíg a felhő elvonul) és az ügyfélszolgálat is rugalmasabb. Most már negyedik éve vagyunk előfizetők és ha lejárt a hűség utána mindig lehetett kedvezményért hosszabbítani, de arra is volt példa, hogy hűség nélkül is maradt a korábbi kedvezményes ár. Ilyenre T-Kábelnél nem volt lehetőség, ott minden listaáron ment, soha nem adtak semmiféle kedvezményt.
És mire váltottál amúgy?