RADIOSITE Fórum

• Ayudate Holding (DoQ, SportKlub)

#42815  Szerző: mlaszlo

donder írta: Ez még anno a Humor1 folytatása volt... Jó is volt, de apránként átáltak...
Először bejöttek a különféle IKO gyártotta szar filmek/sorozatok, aztán CSI sorozatok, aztán a Showder klub (félig saját), aztán éjjel meg 18+. Ez aztán átalakulás... :X.:
Szerk: Sértő tartalom törlése
Az elején még a Humor1 TV is tulajdonos volt a csatornában, majd teljes egészében felvásárolta az IKO és onnantól változott a műsorstruktúra.
A sorozatokkal nem feltétlenül lenne baj, csak ne állandóan minden csatornán a helyszínelők mennének. Este párhuzamosan a Cool-on, Viasat3-on és az AXN-en is, kedden a TV2-őn, pénteken pedig a TV2-őn és az RTL-n is.
 #42813  Szerző: Mauro

SzD írta:
donder írta:Showder klub (félig saját)
Az miért félig saját? Azt nem az IKO gyártja?
COOL csak ismétli műsört. ReTeK adja az új részeket.
 #42797  Szerző: djlacee

Igazából nekem a sajátgyártású műsorok tetszettek, Kontra, Gerilla Grill... az olyan egyedivé tette a csatornát, most meg ...
 #42794  Szerző: donder

djlacee írta:http://www.youtube.com/watch?v=cKTGkh4_pL0
Coolnak ez volt a legjobb arculata, legalábbis szerintem. Az arculattal most sincs gond, viszont tartalmilag sajnos ez is "beállt a sorba" :vomit: sorozattévé lett...
Ez még anno a Humor1 folytatása volt... Jó is volt, de apránként átáltak...
Először bejöttek a különféle IKO gyártotta szar filmek/sorozatok, aztán CSI sorozatok, aztán a Showder klub (félig saját), aztán éjjel meg 18+. Ez aztán átalakulás... :X.:
Szerk: Sértő tartalom törlése
 #42784  Szerző: djlacee

http://www.youtube.com/watch?v=cKTGkh4_pL0
Coolnak ez volt a legjobb arculata, legalábbis szerintem. Az arculattal most sincs gond, viszont tartalmilag sajnos ez is "beállt a sorba" :vomit: sorozattévé lett...
 #41894  Szerző: Zoshi

Karbantartási munkálatok

2010. március 30.

Felhívjuk ügyfeleink szíves figyelmét, hogy a műsorszolgáltatók tájékoztatása szerint karbantartási munkálatok miatt 2010. március 31-én 00.30 és 06.00 óra között teljes adáskimaradás várható az alábbi TV csatornák tekintetében:

* Cool
* Film+
* SportKlub
* DoQ
* Fishing&Hunting
* Sorozat +
* Poén!
* Film+2
* Reflektor
* Muzsika TV

Amennyiben a megjelölt időtartamnál hosszabb idejű szolgáltatás kimaradást tapasztalnak, kérjük, szíveskedjenek a Magyar Telekom hálózatából díjmentesen hívható 1412-es ügyfélszolgálati telefonszámunkon azt jelezni.

Az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk, és köszönjük megértésüket!
 #41434  Szerző: csokie

Pasa írta:
csokie írta:Ad a Halom TV földi sugárzásún? Mióta?
Ennyire lemaradtál? Valamikor a 90-es évek vége óta.
Hát ja, de csak azóta tudok erről a csatornáról, mióta kábel-tvnk van.

Amúgy meg nem oszt nem szoroz, hogy ki mennyire van lemaradva, tudtommal segítő szándékú fórumozók járnak ide véleményt, tapasztalatot megosztani.

És szerintem nem éri meg csak ezért az egy csatornáért külön antennát venni, mert a RTL-t nézi az ember általában vagy az egyest-kettest, arról nem is beszélve hogyha csak átforgatja a Százhalombatta felé, akkor max. a Kab-Hegyi adót tudja nézni. (Talán)
Üdv mindenkinek.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 43