RADIOSITE Fórum

• Radio Express

#41458  Szerző: centerweb

Kitudja mit csinálnak. Lehet csak emergency vagy teszt volt.

Érdeklődtem, és azt a választ kaptam hogy "tervezzük a helyi hírek bővítését a szabolcsi és borsodi információkkal is."
Így legyen.
 #41455  Szerző: Szd96

Most 18:00-tól már egyezik az adás mindkettőn.
 #41453  Szerző: Szd96

A 106-on van műsor meg minden míg a 101,8-on csak zene meg szignálok mennek.
 #41450  Szerző: nyikolaj

Külön műsor?külön műsorvezetés?
 #41448  Szerző: Szd96

Egyébként vasárnap óta nem ugyan az megy a két MAX frekin
 #41386  Szerző: centerweb

Csak hogy legyen példa is: nemrégiben a sátoraljaújhelyi Rádió Aktív kérte, hogy kereskedelmiként működhessen tovább (az ORTT engedélyezte és megállapította a koncessziós díjat - megtalálod az ORTT.hu-n). Korábban közszolgálati volt.
Hát jobban megérte nekik, mint fizetni a büntetéseket amiért kevés a közszolgálati tartalom (mivel nincs pénz az előállítására). Így lényegében legálisan mehet a zenélgetés. És talán még hallgatni is többen hallgatják. (Szerintük igen)
 #41385  Szerző: centerweb

Valahogy így?

- Úristen lett még két frekvenciánk? Most mi legyen? erre nem számítottunk... Gyorsan csináljunk velük valamit.
Nem így gondoltam, hanem lehet bizonytalan volt hogy most akkor lesz-e ez nekik vagy nem, aztán végül sikerült, gyorsan megoldották hogy szóljon, és még csak most kezdenek el gyártani ennek alkalmából új arculati elemeket, kidolgozni esetleg valamilyen helyi blokkot vagy akármit. Már ha csinálnak egyáltalán valamit.
101,8, tokaj: momentán csend
Tegnap is párszor elhallgatott pár másodpercre, ami azt erősíti meg hogy a moduláció netes.
 #41384  Szerző: nyikolaj

én nem voltam Jam párti soha....
Csak érdeklődtem mindig a rádio iránt.
 #41383  Szerző: VidámSrác

nyikolaj írta:Lehet...
De fantáziálni még lehet...
nekem az meg bejön általába.
Itt is a site-on sok mindenre rászóltam ami be is jött:)
jah, ilyen volt a jam fm is...
 #41382  Szerző: nyikolaj

Lehet...
De fantáziálni még lehet...
nekem az meg bejön általába.
Itt is a site-on sok mindenre rászóltam ami be is jött:)
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 97