RADIOSITE Fórum

• FM-DX

#41711  Szerző: LuciFerko

ipari sáv elvileg
 #41710  Szerző: Ghee

Anno a Dansk 3F receiverrel fogtam a 74-87,5MHz-et is (mivel a magyarországi tipusokba belenyúltak és 64-108MHz ig lehetett hangolni, a skála helyetti LEDsora pedig fals frekit mutatott :x ) ahol akkoriban telefonbeszélgetéseket (?) lehetett fogni a taxisok (?) mellett. Legalábbis erre emlékszem. Egyáltalán mi van ill. mi volt ezen a sávon?
 #41661  Szerző: LuciFerko

és 96k mp3 hang :gülü2:
 #41650  Szerző: donder

Máté írta:Hazafelé menet Tiszafürednél belehallgattam a 88.7 Klubrádióba , és még tiszta vétel mellett is tök torz volt..
Mindig is ilyen volt. Mono és szar. Nem csak a 88.7-en, a 93.5-ön is sajnos
 #41648  Szerző: Máté

Ma voltam Hajdúszoboszlón és odafele menet az alábbiakat tapasztaltam:
a Class fm Hortig jött jól,az M3ason,utána már hallgathatatlanúl szar volt.
Füzesabonynál éleg szépen jött a Rádio Eger. Görbeházánál már tökéletesen jöttek a Tokajiak,az Összesen megállt a seeker. Szoboszlón a Debreceniek közül amiken megállt a kereső:
95.6 Rádio Fun
92.3 Rádio 1
106.0 Rádio Max (Hazafelé hortobágyig jött)
A 4-es úton Debrecen után nem sokkal már egész szépen jött helyenként a 107.6 Info Pro Nagyváradról (Szoboszlón a városban már akadozott de azért türhető volt.). Hazafelé menet Tiszafürednél belehallgattam a 88.7 Klubrádióba , és még tiszta vétel mellett is tök torz volt..
 #41501  Szerző: donder

Ma sikerült fognom a 88.5 Kiss FM-et Nagybányáról! (160 W) RDS részlegesen volt
 #41473  Szerző: Máté

Ja tényleg.....!. Csak hirtelen nem esett le,hogy ilyen közel voltam hozzá :S .
 #41456  Szerző: Pasa

A Hello Rádió onnan kb. 2 kilométerre van (Hungária krt. és Ajtósi sarok) és 10 wattos, még Óbudán is tisztán jön. A Kontaktnak is jól kellett volna jönnie, legalábbis én ott tisztán fogom RDS-sel.
 #41440  Szerző: Máté

Nemrég Dx-elgettem egy kicsit Angyalföldön (Röppentyü u.) és nagyon gyengén ugyan de sikerült fognom a Kontakt Rádiót a 87.6-on, jött a Hello Rádio is a 101.4-en gyönyörüen (a kereső is megállt rajta). Csodálkoztam hogy ennyire erős arrafelé :o .
  • 1
  • 459
  • 460
  • 461
  • 462
  • 463
  • 541