RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#41581  Szerző: mlaszlo

djlacee írta: És hétköznap 17-20 -ig már nincs?
Már nincs, változott a műsorrend ha jól emlékszem február eleje óta. Balogh Tamás délután 14 helyett 15 óráig van, Dénes Tamás pedig 15 és 20 óra között. Kívánságműsor pedig hétvégén van 10 és 15 óra között.
 #41580  Szerző: mlaszlo

LuciFerko írta:de mindenhol akkor van :gülü2:
Az országos rádióknál valóban, nekem sem tetszenek ezek kívánságműsorok, lemegy 2-3 szám is, mire jön egy kérés, az is szinte be van szerkesztve mit mondjon a hallgató :(
 #41579  Szerző: djlacee

rsite írta:168-ból 10 óra kívánságműsor van egy héten: hétvégén 10-től 15-ig. Ez sok volna? :mellow:
És hétköznap 17-20 -ig már nincs?
 #41576  Szerző: LuciFerko

de mindenhol akkor van :gülü2:
 #41575  Szerző: markfelt

168-ból 10 óra kívánságműsor van egy héten: hétvégén 10-től 15-ig. Ez sok volna? :mellow:
 #41574  Szerző: LuciFerko

unalmas sablon rádió lett ezis orrbaszájba kívánságműsorosdival.
 #41573  Szerző: szemilan

SAM szerintem lenne igény rá.

Egyébként én egyik nap mikor bekapcsoltam a rádióm hirtelen azt hittem Sláger rádió...

Történtek jó dolgok is a rádióban de van negatív is számomra.
 #41146  Szerző: SAM

Az elmúlt néhány hónapban történtek a Juventuson jó dolgok is. Nekem például az új "gagyieffektes" szignálok ebben a rádióban egészen kellemesen hatnak. A hirbeddel sincs semmi baj, a közlekedés alatti muzsikából még sláger is lehetne, ha sokan dúdolnák. :)

A régi vokális ID-ket Én személy szerint imádom. Nekem megdobogtatja a szívem, rögtön egy korábbi Juventusra gondolok. Szerintem sokan vannak így. Nincs ezzel semmi baj! :)

Galamb talán jobb station voice volt...

Amúgy Én még mindig hiányolom a műsorokat, mert olyan nem létezik a reggelin kívül. Fél éve még volt legalább délután Egérút címmel egy egészen hallgatható, interaktív műsor. Vagy csak Én hiányolom ezeket? Nincs igény tartalomra egy nagy kereskedelmi rádiónál? Nincs :(
 #41116  Szerző: centerweb

Egyre nő a szakadék a Rádió1 és a Juventus arculata között
Eddig is volt, kb. 6 év, most ez 8-9. Jó a Juventus arculata szerintem, csak nem most. Pontosabban egyes elemek. Pl. hírbedek. Holland rádiók hangzásvilága 2002-2003-ban kb.

Viszont az arculat gyártásnál egyszerűbb dolog a stream enkóderét sztereóra állítani. Vagy valamilyen módon megoldani. Ezzel is foglalkozhatnának.
 #41114  Szerző: markfelt

weasel írta:Lehet, de a Ballogh meg hallgathatatlan, nem szabadna mikrofon mögé engedni a buzis hangjával...
Vagy vállald a neved, vagy ne írkálj ilyeneket, ha kérhetnénk!
ravasz írta:Lecserélték Galambot, Kautzky Armand mond már mindent. :)
A szignálok viszont nagyon gagyik, "gagyieffekt - Juventus Rádió - gagyieffekt". Egyre nő a szakadék a Rádió1 és a Juventus arculata között, előbbi javára. A 10-15 éves vokális ID-ket igazán lecserélhetnék pl.
djlacee írta:Érdekes a kapuvári Juventus. Nem tudom milyen korcs izé ez, de feltételezem a többi helyi Juventuson nincs "Egyházi óra"
:D
  • 1
  • 195
  • 196
  • 197
  • 198
  • 199
  • 260