LuciFerko írta:B0AAAnnyi! Thanks for: fmscan.org & radiosite.hu!
donder írta:Őszintén szólva kb. 20 percet tudtam hallgatni.Akkor ahogy írtam ennyit mondott be,meg az RDS is ennyit hozott be.Köszönöm az infókat.Én is az 500m adómagasságot tudtam,ahogy Centerweb is írta,a többi adat tökéletes.Jani írta:Erről a rádióról mit lehet tudni?Múlt héten sikerült belehallgatnom.Ami furcsa volt,hogy zene után annyit mondtak be:Radió FM 100.RDS is ez volt.De de! Rádió Aktív FM 100 MHz. Az intrók és a szignálok változóak. Ha ezt hallod hogy FM 100 akkor gondolj mindig az Aktívra!
akkor nem Aktív már? Mondjuk felőlem lehet passzív is.
Az RDS meg: R-AKTIV
Technikai adatai:
1 kW Horizontális
telephely: S.Újhely
adómagasság: 330 m.
RDS:
PI: B0AA
PTY: POP / Other
Remélem ez megfelel a kérdésednek!
centerweb írta:Hát igen... Nem a legjobb egy rádió, de legalább már az örvendetes hogy ily "lelkesen" teljesítik a kívánságot még a rászánt időn kívül is...Ok, én még ezt tudtam! Úgy látszik le vagyok maradvaSemmi gond, most már tudod!
Ja, és ha már Aktív. A szignálokban továbbra is benne van az "Aktív" rész.
És.
Néha teljesítenek csak úgy kéréseket (legalábbis úgy tűnik.).
Most pl. a reklámblokk után volt egy Rúzsa Magdi kérés (elindult a zene, rávoicetrackolt a "műsorvezető", majd újraindult a dal), ami egyébként valamilyen szinten burkolt reklám is volt egyben, mert a elmondták hogy "Nagykövesdre az EGO-ba, ahol redőnyöket gyártanak".![]()
http://soundcloud.com/centerweb/2010-03 ... ktiv-fm100
Ok, én még ezt tudtam! Úgy látszik le vagyok maradvaSemmi gond, most már tudod!