Az mAirList-nél megoldható az, hogy a zenék között legyen egy meghatározott (pl. 2-3 mp-es) átfedés? Mert nagyon jó kis program, csak az a bajom, hogy ezt a fade-elést nem lehet megoldani. Pontosabban én nem találtam még ilyen funkciót. Keressem jobban?A PFL-nél be kell állítani a "Start Next"-et (mikor indítsa rá a következő fájlt) meg utána ha akarod a "Cut Out"-tal ("lefédelés") levágni a végét ha már az oda nem kell. Meg lehet berakni szünetet a számok közé, intro, outro stb. Meg a "Playlist PFL"-el meg tudod hallgatni az öszes keverést, hogy jól sikerült-e. Van benne minden mint a búcsúban.
SzD írta:Az mAirList-nél megoldható az, hogy a zenék között legyen egy meghatározott (pl. 2-3 mp-es) átfedés? Mert nagyon jó kis program, csak az a bajom, hogy ezt a fade-elést nem lehet megoldani. Pontosabban én nem találtam még ilyen funkciót. Keressem jobban?a 3-asban nem tudom, van-e már, a 2.2.2-bena fade-elés hosszát a configban fixen tudod beállítani; a zenéknél pedig fade out pontot tudsz megadni, esetleg a fade out pont elé még be tudsz rakni egy olyan pontot, hogy előbb indítsa a következőt, asszem, de azt nem használom