RADIOSITE Fórum

• Rádió Mi - Szeged - 89.9 MHz

#41770  Szerző: mgabor

köszi :)

pasa: a kódban nincs semmi olyan, szerintem inkább az a baja, hogy nincs hozzá semmilyen tanúsítvány, de majd megnézem, hogy lehet javítani ezen...
 #41764  Szerző: Pasa

Firefox szerint vírusos... :o
Kép
 #41757  Szerző: donder

rsite írta:Tudom, hogy szubjektív, de szerintem konkrétan ennek a rádiónak van most magyarországon a legszebb/legjobb honlapja... gratula!
Egyetértek! :yes:
 #41756  Szerző: markfelt

Tudom, hogy szubjektív, de szerintem konkrétan ennek a rádiónak van most magyarországon a legszebb/legjobb honlapja... gratula!
 #18496  Szerző: centerweb

Az mAirList-nél megoldható az, hogy a zenék között legyen egy meghatározott (pl. 2-3 mp-es) átfedés? Mert nagyon jó kis program, csak az a bajom, hogy ezt a fade-elést nem lehet megoldani. Pontosabban én nem találtam még ilyen funkciót. Keressem jobban?
A PFL-nél be kell állítani a "Start Next"-et (mikor indítsa rá a következő fájlt) meg utána ha akarod a "Cut Out"-tal ("lefédelés") levágni a végét ha már az oda nem kell. Meg lehet berakni szünetet a számok közé, intro, outro stb. Meg a "Playlist PFL"-el meg tudod hallgatni az öszes keverést, hogy jól sikerült-e. Van benne minden mint a búcsúban.
 #18486  Szerző: mg

LuciFerko írta:A pult milyen fajta?
adásban D&R Airmate, gyártásban Axel Oxygen 3
 #18485  Szerző: SzD

Köszi a választ! :)
 #18483  Szerző: LuciFerko

A pult milyen fajta?
 #18481  Szerző: mg

SzD írta:Az mAirList-nél megoldható az, hogy a zenék között legyen egy meghatározott (pl. 2-3 mp-es) átfedés? Mert nagyon jó kis program, csak az a bajom, hogy ezt a fade-elést nem lehet megoldani. Pontosabban én nem találtam még ilyen funkciót. Keressem jobban? :boldog:
a 3-asban nem tudom, van-e már, a 2.2.2-bena fade-elés hosszát a configban fixen tudod beállítani; a zenéknél pedig fade out pontot tudsz megadni, esetleg a fade out pont elé még be tudsz rakni egy olyan pontot, hogy előbb indítsa a következőt, asszem, de azt nem használom
 #18480  Szerző: SzD

Az mAirList-nél megoldható az, hogy a zenék között legyen egy meghatározott (pl. 2-3 mp-es) átfedés? Mert nagyon jó kis program, csak az a bajom, hogy ezt a fade-elést nem lehet megoldani. Pontosabban én nem találtam még ilyen funkciót. Keressem jobban? :boldog:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7