RADIOSITE Fórum

• Direct One

#41799  Szerző: mlaszlo

Mauro írta:Nick 16:9-be ad? Érdekes hogy TV6-ot miért nem vették fel UPC digital kínálatába mikor míg BL-t adták ennyire szarnak az előfizetőkre?
Ezek szerint lesz PV TV és F&H is? Kábelen is lesz PV TV?
A TV6 számomra meglepetés, én egyáltalán nem számítottam rá. Valószínűleg most hogy nincs rajta már a BL, így jelentősen csökkent az ára. UPC Digital-on nem tudom lesz-e, sajnos külön kezelik a Direct-et és a kábelt. Csak az lesz az érdekes, hogy ha még az IKO-s csatornák is felkerülnek a Direct-re, akkor sokkal jobb lesz a kínálata, mint a kábelnek.
A Nickelodeon 16:9-el megy, ez még a tesztsugárzás miatt van így, hibásan van rajta kapcsolójel.
F&H nagy valószínűséggel lesz, a PV TV viszont a Digi csomagból jön, jelenleg kódolatlan, ezért tárolta le a beltéri.
 #41794  Szerző: Mauro

Nick 16:9-be ad? Érdekes hogy TV6-ot miért nem vették fel UPC digital kínálatába mikor míg BL-t adták ennyire szarnak az előfizetőkre?
Ezek szerint lesz PV TV és F&H is? Kábelen is lesz PV TV?
 #41784  Szerző: mlaszlo

Csináltam néhány képet a Humax beltéri új szoftveréről és az új csatornákról a Thor műholdon:
Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép
Kép Kép
Bár még csak teszt, de a csatornák többségénél minőségi javulás is látható, az MGM és a Nat Geo majdnem olyan, mint UPC kábelen. Ha nem nagyon nyúlnak már hozzá, akkor azt hiszem érdemes lesz Direct előfizetőnek lenni. Egyedül a hangok gyengécskék még, de remélhetőleg azon még állítanak majd.
 #41721  Szerző: mlaszlo

Megújuló UPC Direct - Hamarosan!
- új csatornák
- HD csomag
- valódi moziélmény

Kép Kép
 #41640  Szerző: mlaszlo

mlaszlo írta:Indulnak a UPC Direct új frekvenciái a Thor-on!

Március 26.-án elindulnak a UPC Direct új frekvenciái a nyugati 1 fokon a Thor 5 és Thor 6 műholdakon!

Az információkat folyamatosan frissítjük!
Elindult a tesztelés a Thor műholdon, Direct-es kártyával nyithatók is a csatornák egy része. Új csatornák a jelenlegi kínálathoz képest: Nat Geo Wild, AXN Crime, 4 Story TV, History Channel, AXN Sci-fi, Nickelodeon, Cinemax2, m1 HD, HBO HD, Duna TV HD, Filmbox, Filmbox Family, TV6.
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 64