RADIOSITE Fórum

• AM-DX

#42030  Szerző: LuciFerko

#42028  Szerző: VR5000

LuciFerko írta:mi az a "w" betű a frekik után?
winter - azaz télen használt frekvencia. Az s értelemszerűen nyári.
 #42025  Szerző: LuciFerko

mi az a "w" betű a frekik után?
 #42023  Szerző: VR5000

LuciFerko írta: Szívesen elküldeném nekik az itteni vételeimet... Olvastam, hogy többen kaptak már tőlük QSL-t, de címet sehol sem találtam.
QSL-lapot is fogsz tőlük kapni! :yeah:

Kép
 #41947  Szerző: VR5000

LuciFerko írta:jó de itt nincs konkrét cím. hívjam fel őket? :D
...vagy küldjél faxot. :S

Egyébként ez a konkrét cím. Nyugodtan írhatsz ide, ez egy közintézmény, nem Kovács János Budapest, amiből kb. 3000 van. Legfeljebb ráírod még a borítékra plusszban: "Reception report" Persze a bélyeget se felejtsd el!
A "Magyar Rádió Budapest" címzéssel ellátott levelet is biztos, hogy a Bródy Sándor utca 5-7-be viszik, nem pl. a Lánchíd Rádiónak. Gondolom É-Koreában nem nyüzsögnek ezrével a magánrádiók. :sealed:
 #41945  Szerző: mgabor

nem kell, a titkosszolgálat már olvasta itt az igényt, a címedet tudják, küldik :)
 #41940  Szerző: donder

Ha jól beszélsz angolul akkor nincs akadálya! Biztos hogy van ott olyan embör aki tud angolul! ;)
 #41939  Szerző: LuciFerko

jó de itt nincs konkrét cím. hívjam fel őket? :D
 #41927  Szerző: VR5000

LuciFerko írta:A múgy érdekelne, hogy mi a levelezési címük. Szívesen elküldeném nekik az itteni vételeimet... Olvastam, hogy többen kaptak már tőlük QSL-t, de címet sehol sem találtam.
Sender & Frequenzen 2010. szerint:
Voice of Korea, Korean Central Broadcasting Committee, Pyongyang, DPR Korea
Telefon + fax: +850 (2) 381-4416

A QSL érkezését remélem megosztod velünk?! :)
 #41912  Szerző: LuciFerko

VR5000 írta:
LuciFerko írta:bázge: Észak Koreában Haeju városnál elég durva tornyok vannak (...) és mindha a 2 torony csoport közt egy kurva nagy betáplálás lenne!!! Elvileg az 1080 khz-en megy 1500 kw-al.
Nincs ezeknek saját weblapjuk a neten (mármint a belföldi és nemzetközi szolgálatnak) :question:
Én még nem találtam. :(
A múgy érdekelne, hogy mi a levelezési címük. Szívesen elküldeném nekik az itteni vételeimet... Olvastam, hogy többen kaptak már tőlük QSL-t, de címet sehol sem találtam.
  • 1
  • 323
  • 324
  • 325
  • 326
  • 327
  • 402