Nem kell szétcsapni, nem gond, én sem szidtam, mindössze egy momentumra hívtam fel a figyelmet, hogy esetleg, ha ezt nem úgy csinálná(csinálta volna), akkor még jobb lehetne. Ennyi volt összesen, nem kell szerintem túlragozni.
Szerinted miért olyan fontos, hogy hibátlan legyen a műsorvezető.nekem nem fontos, de a hibáit kezelje megfelelően, ahogy az előbb leírtam, valamint az , hogy valaki baromságot hord össze nem igazán ugyanaz azzal, hogy hülyeségeket beszél.
törperős írta:Én is hallgató vagyok, de még tőlem nem kértek lóvét, mert hallgatom. Magamtól sem adtam még semmit. Hogy érted ezt, hogy belőled élnek--hallgatóból.szerintem úgy, hogy ha egy rádióban hallasz egy reklámot, miszerint itt és itt 20-30 százalékkal olcsóbban vehetsz sportcipőt és neked éppen az kell, lehet, hogy ellátogatsz abba a boltba és lehet, hogy vásárolsz. vagy ha évekig hallod a rádióban azt, hogy az időjárás-jelentést az ilyen és ilyen fürdőszobaszalon támogatja és teszemazt jövőre fürdőszobát szeretnél átalakítani, akkor lehet, hogy elsőre jut majd eszedbe az éveken át hallott üzlet neve és talán vásárolsz. az ott elköltött pénzed egy részéről az üzlet vezetője úgy gondolja, hogy a forgalom növelése érdekében egy újabb rádióreklám-adagra költi, így tulajdonképpen te is támogatod a rádióállomást. röviden: a kereskedők, szolgáltatók nyilván nem a családjuknak szánt kenyér helyett fizetnek be egy-egy rádióreklámra, hanem az üzletükben képződött nyereség egy részét fektetik be ilyen formában. a nyereséget pedig a vásárlók, köztük a rádióhallgató vásárlók teremtik meg. hát ezért él egy kereskedelmi rádió a hallgatóiból.
A Gál István a Rádió Eger egyik legjobbja, nem zavar, nem irritálSzerintem nem, de nyilván különbözőek vagyunk. De azért van egy pár alapszabály, amit be kellene tartani, akármennyire rossz napja is van valakinek. Tudjuk be annak, hogy neki az volt, nem kötöszködöm.