RADIOSITE Fórum

• Rádiós technikai eszközök

#43014  Szerző: BajakiGabesz

Szia!

Szerintem a SimpleCast képes erre...
Töltsd le és próbáld ki: http://download.spacialaudio.com/downlo ... lecast.exe

Nem vagyok benne teljesen biztos, de úgy emlékszem, hogy van a kódolók beállításai között ilyen lehetőség.
 #43008  Szerző: concordd

Sziasztok!
Nem tudtok olyan programot ami mp3-ban vagy mp3proban tud encodeolni RTP protokollon? Eddig AAC+-t használtunk orban opticodeccel, de most kaptam tesztre egy barix kütyüt, ami mp3 streamet tud csak fogadni, viszont jóval olcsóbb megoldás, mint egy komplett PC-t használni azért, hogy dekódoljon egy streamet...
Köszi előre is a válaszokat!
 #42117  Szerző: djlacee

Emberek, 3500Ft-ért láttam DAB/FM rádiót az egyik helyi outletben :shock: itt az osztrák határ közvetlen közelében és a szlovák/szlovén határoktól nem messze tudnám valamire használni?
 #41404  Szerző: djlacee

Nem ez volt az ok amiért ezt választottam, azon a Blaupunkton, ami volt, csak egy AUX bemenet volt + CD lejátszó, ebben viszont van CD, USB, AUX, BLUETOOTH...
 #41403  Szerző: LuciFerko

:gülü2:
 #41402  Szerző: Snake

djlacee írta:.....MediaMarktos munkatárs mondta, hogy mostanában a Blaupunktok szarok...

NO COMMENT
 #41397  Szerző: djlacee

Végülis nem Blaupunkt lett, MediaMarktos munkatárs mondta, hogy mostanában a Blaupunktok szarok, sokan panaszkodtak miattuk, meg nem volt számomra megfelelő tudású/áru példány az üzletben.
Ezért ez lett: LG LAC7900RN
Kép
És szelektivitásban, vétel minőségében már veri az előző Clarionomat, jó cucc :yes:
 #41234  Szerző: LuciFerko

Blaupunktok szelektivitásban verhetetlenek.
  • 1
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 128