RADIOSITE Fórum

• Archív felvételek

#43468  Szerző: Ghee

Nem semmi '59-ben 4 napi adás pár órán keresztül, egy csatornán - és mindenki elégedett volt... hát igen, sokat változott a világ.
 #43461  Szerző: Pasa

És akkor már egy kis magyar régiség is legyen:

Kép

Már 1959-ben is volt élő fociközvetítés a tévében!
 #43460  Szerző: Pasa

TELE-RADIO 1989 augusztus 21.

Kép

Este 7-től 10-ig volt műsor egyetlen csatornán, főleg a hős forradalomról és Ceauşescu elvtársról. Szegény, nem tudhatta, hogy négy hónap múlva annyi lesz neki. :o
 #42296  Szerző: Pasa

Nekem egy olyan van (valahol), hogy komolyzene közben jön a híradó, amiben elmondja a hírolvasó, hogy az imperialista-fasiszta amerikaiak bombázzák Szerbiát. Itthon fogtam az UHF 43-ason tropóval. :yes:
 #42295  Szerző: mgabor

LuciFerko írta:a szerb Studio B műsora a bombázás kezdetekor (1999 március)
én a forradalom győzelmének idejéről keresem égenföldön az újvidéki TV meg az RTS felvételeit, néztem akkor, de voltam olyan hülye, hogy nem vettem fel... ha valaki talál, szánjon meg.
arra emlékszem, hogy újvidéken a nemzetiségi nyelveken írták ki, hogy a szabad újvidéki televízió elkezdte adását, meg időnként sima kék háttér előtt jöttek a bemondók és különböző nyelveken elmondták, mi van, meg lekerült az RTS NS logó és az adás közben rajzolták újra a régi színes háromszögeset, az RTS-en meg többekközt rockkoncertek mentek.
a bombázásokkor olyan is volt, hogy kilőttek egy adót, utána valahol felállították a tartalékot, és keresték, hogy milyen adást tudnának rá átvenni... (akkor már úgy volt, hogy ami éppen jött, talán az RTS2 helyett sokáig BKTV ment, mert azt találtak)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 13