Először majdnem azt írtam belehallgatás nélkül, hogy biztos be van kapcsolva az ITU 412 betartására szolgáló menüpont, 4dB-re állítva és emiatt kásásak a magas frekvenciák, főleg a jobban tömörített/kompresszált beérkező jeleknél...
De nemcsak erről van szó. Legalábbis, amikor belehallgattam, akkor ezt tapasztaltam. Szépen szólna ez, de olyan, mintha a forrás minősége nem lenne megfelelő.
A mikrofonprocesszorok beállításairól ne is beszéljünk. Ha tudták, márpedig biztos, hogy a végberendezésen (Omnia One) szét akarják kompresszálni az adást az ITU miatt (mivel első hallásra, biztosan több a final drive értéke, mint 2dB), majd azt a beépített ITU limiterrel akarták kompenzálni, akkor miért kellett a mikrofonok hangját is szétkompresszálni, sőt torz jelig emelni? Ugyanez megfigyelhető a telefonálók hangjánál is...
A berendezések színvonalához képest szerintem méltatlanul szólnak a mikrofonok... Az adásprocesszor beállítása pedig talán jó is lenne, ha nem liftezne a hang az ITU miatt és nem nyelné le a hirtelen magas hangokat a beállítás, bár ennek nagyrésze nem az ő számlájukra, hanem az NHH-éra írható. (Ezúton is gratulálok nekik ismét...)
Más: Ha Argyelán Krisztina műsorvezető, méghozzá hasonló sávban, mint anno a Slágernél, akkor miért mond ő szignálokat is, főleg a saját műsorában?
Van annyi más színész, akit lehetett volna alkalmazni, akik szerintem kiválóan megállták volna a helyüket.